Healing Spiritueel Kali & Zwarte Obsidiaan

Manifesteren vanuit waarheid

De healing van Kali & Zwarte Obsidiaan gaat over Manifestatie vanuit waarheid. In Spirituele Wijsheid , Voorstellen Zwarte Obsidiaan en Voorstellen Kali wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

“Vernietiging” door Kali dient het leven
Je kent waarschijnlijk de uitdrukking wel: ‘de waarheid bevrijdt’. Ook al kan het werken met de energieën van Kali en Zwarte Obsidiaan beangstigend zijn, er is echter altijd een grote en barmhartige genade in dit alles. Degenen die van Kali houden en energetisch met haar hebben gewerkt door middel van bijvoorbeeld meditatie en gebed kunnen ontmoetingen met haar op de innerlijke niveaus hebben gehad die ze als geweldadig hebben ervaren. Het gevoel hebben dat ze op één of andere manier  voor ‘vernietiging’ zorgt lijkt deel uit te maken van haar gave. Er is echter een scheidslijn tussen haar gave van “vernietiging” die voor heling zorgt en het leven dient, en de onopgeloste sadomasochistische neigingen van mensen, die voortkomen uit een fundamentele vernedering of afwijzing van het zelf op jonge leeftijd. De ervaring met het Goddelijke moeten we niet zien als destructief of bestraffend voor het zelf want daar gaat het niet over. Healing met Kali gaat juist over het bevrijden van het zelf en niet vernederd of vernietigd worden. Als we het niet zien als afwijzing dan wordt de ervaring met Kali, hoewel het waarschijnlijk niet zo zachtaardig  is, ervaren als minder agressief tegenover het zelf. We zien dan dat haar destructieve acties gaan over omstandigheden of situaties die een bloeiend leven belemmeren. Het gaat juist om het vernietigen van de slavernij die het zelf beperkt en niet om zelfvernietiging.

De waarheid zal je hart bevrijden
Degenen die van Kali houden, zijn daar vaak toe in staat omdat ze veel duisternis in hun leven hebben ervaren en er op een bepaald niveau, meestal emotioneel of psychologisch, mee vertrouwd zijn. Als we van haar houden, moeten we bedenken dat ze het licht dient. Van haar houden betekent niet voor altijd in duisternis blijven. Het gaat erom dat je er doorheen gaat om te groeien. Er is hier echt geen reden voor angst je hoeft enkel je hart te verzachten. Kom naar Kali als een kind (niet kinderachtig of veeleisend maar zeker van je eigen onschuld en haar liefde voor jou) en met een bereidheid om te vertrouwen op haar zorg voor je ziel. Hetzelfde geldt voor de Kristalengel van Zwarte Obsidiaan. Alleen zo zul je de waarheid vinden die je hart zal bevrijden terwijl je ziel opbloeit in grotere vreugde en vervulling.

Kristal Challenge Kali & Zwarte Obsidiaan - Goddelijke Revolutie

Degenen die vanuit het hart naar Kali komen, weten dat haar “klappen” juist zijn, met de vereiste intensiteit en geleverd met een genadevol snelle slag. Dit is de revolutionaire kracht van Kali en ook van zwarte obsidiaan. Samen kunnen ze snel werken en met één knip van hun goddelijke vingers een wereld op zijn kop zetten. Het juiste moment wordt echter met liefde bepaald. Het gebeurt dan ook alleen wanneer iemand er klaar voor is, ook al voelt het alsof de krachtige energieën waarmee het gepaard gaat ons buiten onze grenzen brengt. Wanneer het echt is – en hun helingsproces zal je naar een plek brengen die echt is – gaat het niet verder dan wat het beste is voor je ziel. Het zal je ziel juist op de meest medelevende, eerlijke en prachtig manier dienen.