Spirituele Wijsheid Lakshmi & Dendritisch Agaat

Goddelijke Vrijgevigheid

De Spirituele wijsheid van Lakshmi & Dendritisch Agaat gaat over Goddelijke Vrijgevigheid. Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Boodschap van het Orakel
Als je het gevoel hebt dat er grenzen zijn in je leven die je zou willen overstijgen zoals beperkingen die je voelt aangaande overvloed, welvaart, geluk en spirituele verlichting, sta dan open voor de boodschap die dit orakel je geeft. Het Goddelijke neemt je op in haar plan om de overvloed van het leven over de hele wereld te verspreiden. Zoals jijzelf van haar ontvangt, zul jij op jouw beurt deze vrijgevigheid met anderen delen. Open je hart voor haar vrijgevigheid en sta toe dat de overvloed van liefde je wereld vult. Als je in je hart het gevoel hebt dat er betere tijden in het verschiet liggen, zelfs je er geen reden voor hebt maar het enkel een gevoel is, dan brengt het orakel je bevestiging. Zelfs als Goddelijke Vrijgevigheid nog niet zichtbaar is in je leven zal dat wel komen. Als een opgaande zon zal zij op je gaan schijnen met welvaart en vrede.

Goddelijk ingrijpen en Goddelijke Vrijgevigheid
Het Goddelijk heeft haar eigen manier om de harten van de mens op te beuren, te helen en te inspireren. Als angst de ziel verhindert om open te staan ​​voor het leven dan kan het Goddelijke reageren door alles wat de stroom van liefde belemmert te vernietigen. Als zo’n felle tussenkomst nodig is om de vrijheid van de ziel te bereiken dan zal zij daarvoor niet terugschrikken. Dit harde ingrijpen kan nodig zijn zodat de ziel zich echt kan bevrijden van een belemmerend ​​patroon. Soms echter zal deze inerventie niet het gewenste effect hebben. Het kan zijn dat een ziel angstiger wordt door deze felheid of meer zou kunnen profiteren van een zachtere tussenkomst. Als dat het geval is zal het Goddelijke een zachtere methode toepassen. Deze zachtere benadering is de Goddelijke Vrijgevigheid en  is heel krachtig. Het kan diverse reacties oproepen zoals dankbaarheid en verwondering maar ook problemen naar boven halen met betrekking tot ontvangen, eigenwaarde en zelfs angst voor welvaart.

Overvloed voor iedereen
Als je wat verder bent op het spirituele pad, zul je weten dat liefde, zelfs in haar meest zachte uitdrukking, het loslaten van pijn triggert. De geest kan verlangen naar de overvloed, liefde, schoonheid en voorspoed van godin Lakshmi en toch, wanneer precies datgene wordt aangeboden dat gewenst is, kan het zich in angst, twijfel en gevoelens van onwaardigheid terugtrekken. In haar vriendelijke vrijgevigheid biedt Lakshmi aan wat de ziel kan ontvangen. Haar liefde stimuleert groei en heling maar altijd met compassie. Als je geest en je hart niet zijn gewend aan liefde dan kan haar onverwachte vrijgevigheid een bijna overweldigend gevoel van dankbaarheid oproepen. Je kunt je zelfs afvragen of het niet teveel is. Na periodes van strijd leveren, kan het enige tijd duren voordat je je veilig voelt in een meer moeiteloze en zachte flow. Ben niet bang dat als jij iets ontvangt, een ander het zonder iets moet doen. In haar Goddelijke Vrijgevigheid is er overvloed voor iedereen zolang het liefde dient en de ziel het kan ontvangen. Als je haar toestaat zal ze je helpen om in vertrouwen meer van haar te ontvangen zonder voorwaarde.

Kristal Mandala - Lakshmi & Dendritisch Agaat - Goddelijke Vrijgevigheid

Manifesteren zonder grenzen
Ondanks onze gedachten, verwachtingen en zelfs een relatief ruimdenkend karakter, bestaat het goddelijke perspectief altijd uit een bredere horizon. Het weet het beste wat nodig is en zal er ook voor zorgen. Vooroordelen over spiritualiteit en geld, en of ze al dan niet kunnen samengaan geven vaak aan dat we zelfopgelegde beperkingen in gedachten, houding en overtuiging moeten loslaten. Door deze overtuigingen los te laten zijn we in staat om de vrijgevigheid van Lakshmi te ontvangen. Dendritische agaat moedigt ons zacht, maar stevig en consequent aan om te zijn als het Goddelijke. Dat wil zeggen als de natuur die voortdurend openend en evoluerend is zonder creatieve grenzen. We moeten bereid zijn het onbekende toe te staan en open te staan ​​voor mogelijkheden. Als we ons alleen veilig voelen bij het bekende zal dit lastig voor ons zijn totdat we gaan inzien dat we ons veilig kunnen voelen door te beseffen dat het universum van ons houdt en ons aanspoort om te groeien.

Ons volledig overgeven aan de Goddelijke schepping
Er zijn veel manieren om te manifesteren. Soms zorgt strijden en iets proberen te forceren er uiteindelijk voor dat we hetgeen we willen juist verder van ons afduwen. We hebben de overtuiging dat we iets moeten krijgen, terwijl we ons zouden moeten realiseren dat we hetgeen we zoeken energetisch al in ons hebben. We moeten gewoon die energie aanboren en voldoende laten groeien zodat we op natuurlijke wijze gelijkgestemde mensen of situaties met een hogere vibratie in ons leven kunnen aantrekken. Wanneer we handelen op basis van ‘was het maar zo’ in plaats van ‘het zou zo moeten zijn’, verschuiven we energetisch van ‘willen’ naar ‘claimen’.

Heling van Lakshmi en de kracht van dendritische agaat gaat over het veranderen van de manier waarop we denken en ons gedragen. Alleen dan kan het Goddelijke doen wat het wil doen, namelijk geniale oplossingen bieden voor situaties die ons beperkte denken als onoplosbaar of onvermijdelijk beschouwt. Het gaat erom dat we onszelf niet dwars zitten en leren ons op ons gemak te voelen als we niet weten hoe iets zal aflopen maar er toch op vertrouwen dat het goed zal komen. Dit is het ultieme vertrouwen in optimisme wat ervoor zorgt dat we ons volledig kunnen overgeven aan de goddelijke schepping.