Voorstellen Dendritisch Agaat

Steen van overvloed

Dendritisch Agaat (ook wel boom agaat genoemd) heeft witte, blauw met zwarte of bruin met zwarte tinten. Het heeft meestal geen gestreepte patronen zoals de meeste andere agaten. In plaats daarvan heeft het markeringen die op varens lijken en soms zo complex zijn dat ze meer op een met de hand geschilderd beeld lijken dan op een natuurlijk gevormd patroon. Dendritische agaat wordt vaak gebruikt in sieraden maar is ook verkrijgbaar als trommelsteen. Hoewel hij wordt gekoesterd als een steen van rijkdom, welzijn en geluk, is hij niet duur. Dit lijkt iets belangrijks te zeggen, namelijk dat het een steen is van overvloed die grote rijkdom brengt die niet onbereikbaar is. Dendritische agaat gaat niet over rijkdom voor de “happy few”. Het gaat over leven in overvloed en het toegankelijker maken van overvloed voor iedereen. Dromen en verlangens lijken ineens haalbaar te zijn in plaats van een of andere verre fantasie.

Leren hoe we verbinding kunnen maken
Net als bij de aarde zelf, zit er een aangeboren intelligentie in deze steen. De steen heeft het vermogen om systemen te creëren die elkaar ondersteunen en in evenwicht houden. De plantachtige patronen op dendritische agaat suggereren dit ook. Deze steen draagt ​​de wijsheid van een ecosysteem en verbinding. Het patroon ziet eruit alsof het voor je ogen op de steen groeit, leeft en bloeit. Om ons open te kunnen stellen voor welzijn en welvaart en om dromen en verlangens te manifesteren, moeten we ons verbonden voelen met andere mensen, plaatsen en energiebronnen. Als we ons door onze gevoeligheid terugtrekken bij agressie, zwaarte of andere situaties met lagere trillingen, dan kan de weg naar rijkdom in al zijn vormen een stuk uitdagender zijn. Ten slotte heeft geld een verbinding met mensen, liefde ontstaat door verbinding en verlichting is gebaseerd op acceptatie en liefdevol respect voor alle dingen. We moeten dus leren hoe we verbinding kunnen maken. Dit betekent ook leren omgaan met onze energie en de impact die anderen op ons hebben. Dit laatste is iets waar Lakshmi ons bij ondersteunt.

Het leven door ons heen te laten gebeuren
Dendritische agaat leert ons hoe we verbindingen kunnen leggen, hoe we ons kunnen openen en het leven door ons heen kunnen laten gebeuren. Het kan ons ook helpen om creatief en vindingrijk te worden, net als de natuur. Maar ook bij het omgaan met energieën die ons eerder uitputten dan voeden. Wat we moeten loslaten of toestaan laten we verwelken en afsterven zodat het als meststof de zaden, die ons helpen te leven en te gedijen, kan laten ontkiemen. De combinatie van dendritische agaat en Lakshmi (die ons leert dat zelfs door de strijd van licht en donker in of om ons heen iets moois kan ontstaan) kan ons helpen bij de transformatie van onze relatie met de wereld, de mensheid, geld en rijkdom in al zijn vormen. We kunnen functioneren in de wereld en trouw zijn aan onszelf zonder bang te hoeven zijn voor de energieën van anderen. Zelfs als we er voor kiezen om bepaalde energie niet op te zoeken, kunnen we het bestaan ​​ervan wel accepteren als een deel van het leven. Zo kunnen we beslissen hoe en in welke mate we ermee zullen omgaan vanuit een plaats van integriteit.

Kristal Mandala - Lakshmi & Dendritisch Agaat - Goddelijke Vrijgevigheid

Onderscheidings- en aanpassingsvermogen
Lakshmi bevat de energie van eigenwaarde. Onderdeel hiervan is de kracht om te kiezen waar men zich op wil afstemmen. Wanneer we die energie van keuze toepassen in onze verbinding met anderen, kunnen we ons sterker voelen, onderscheidingsvermogen hebben en onszelf toestaan ​​om grenzen te stellen. Er kunnen momenten zijn dat iemands gedrag zo vergiftigend werkt dat elke grens die je stelt onvoldoende zal zijn. Dan is het waarschijnlijk het verstandigst om het contact met hem of haar op een nette maar volledige manier te verbreken. Er zullen echter andere momenten zijn waarop we de relatie kunnen helen door de manier waarop we ermee omgaan te helen. Doordat Dendritisch agaat aanpassingsvermogen, groei en overvloed ondersteunt helpt het ons bij het op natuurlijke wijze detecteren hoe en wanneer we moeten loslaten en hoe en wanneer we onze attitudes en reacties in relaties moeten aanpassen. 

Bewust deelnemen aan het leven
We kunnen ervoor kiezen om in de wereld en in relaties te zijn en te profiteren van wat dit ons te bieden heeft. Dit betekent ook dat wij van nut kunnen zijn voor de wereld en onze relaties, omdat we ons niet verbergen, maar bewust deelnemen. Dendritische agaat wordt een krachtig hulpmiddel voor manifestatie als we ervoor kiezen om deel te nemen omdat het ons helpt aantrekken wat we nodig hebben. Omdat er talloze kanalen open zijn waardoor we kunnen ontvangen vindt hetgeen we nodig hebben zijn weg naadloos naar ons toe. Hoe meer betrokken en open we zijn, hoe meer het Goddelijke met ons kan delen via mensen en kansen die het pad van liefde zullen dienen. Door de frequentie van ons hart zullen we steeds meer waardevolle bondgenoten voor onze zaak aantrekken, zodat we er allemaal van kunnen profiteren. Deze elektrische aantrekkingskracht is snel en effectief; we zenden frequenties uit en de rest van het universum reageert onmiddellijk.

Dendritisch agaat staat bekend als een langzaam werkend kristal, wat zeer geschikt is voor dit proces. Het helpt ons om te vertragen en ontvankelijk te blijven, in plaats van overdreven opgewonden te raken door het manifestatieproces. Het helpt ons zenuwstelsel te versterken zodat, zelfs als we onszelf blootstellen aan meer en meer van de wereld en goddelijke energieën en frequenties, ons lichaam onze ervaringen kan integreren en het hoofd kan bieden aan onze uitdagingen zonder in te storten door stress of angst. Zo kunnen we door ons zachtjes en natuurlijk te blijven openen meer en meer liefde ontvangen, in de vorm van ware overvloed.

Meer lezen over de werking van Dendritisch Agaat