Spirituele Healing Matangi & Heliotroop

Manifestatie vanuit Eigenzinnigheid

De healing van Matangi & Heliotroop gaat over manifestatie vanuit Eigenzinnigheid. In Spirituele Wijsheid , Voorstellen Heliotroop en Voorstellen Matangi wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Manifestatie vanuit Eigenzinnigheid

Misschien wil je weten hoe en waarom bepaalde gedragingen gewenste resultaten opleveren en misschien kun je een methode perfectioneren om die resultaten te repliceren. Er is echter een element in de schepping dat onbekend, onvoorspelbaar en wild is. Ja, het werkt volgens bepaalde wetten, maar een van die wetten is absoluut de wildcard. Ondanks al zijn naadloze ordening, soms goed verborgen achter grote chaos, blijft er een eigenaardige kwaliteit bestaan van het Goddelijke. Soms lijkt het ronduit ondoorgrondelijk. Hoewel er liefde is, is het niet voorspelbaar. Het kan bij ons onverwachte reacties, vreemde omwegen en aparte keuzes oproepen die ons naar de meest wonderbaarlijke helingservaringen kunnen leiden. Zo’n impuls kan niet logisch lijken maar kan een echte, spontane ervaring zijn die elke verklaring of beschrijving tart. Het is gewoon de goddelijke aanwezigheid, in al zijn eigenzinnige genialiteit, die de gebeurtenissen tot stand brengt die het wil.

Wanneer we ons via eigenzinnigheid willen manifesteren, doen we een beroep op de spontaniteit, genade en willekeur van een kosmische clown. Het zal onze oproep beantwoorden als een enthousiaste minnaar, op voorwaarde dat we er echt vanuit ons hart om vragen. Hiervoor moeten we absoluut vertrouwen hebben en bereid zijn om alles los te laten en gewoon mee te gaan met de grillen van het Goddelijke. Het betekent dat we aanknopingspunten opvolgen, of ze nu willekeurig lijken of niet. Dus gewoon je innerlijke aansporing opvolgen ook al lijken die heel vreemd. Soms moeten we gewoon bereid zijn een de dans te dansen en actie te ondernemen, ook al levert het misschien niet de resultaten op die we hopen. Misschien nog wel beter is om onze gehechtheid aan wat er zou kunnen gebeuren los te laten en dan actie te ondernemen. 

Hoe meer we dit kunnen doen, hoe meer het Universum ons intelligent naar manifestatie kan leiden. Ons verstand kan dingen logisch zien, in een rechte lijn van A naar B. A is waar we nu zijn en B is waar we willen eindigen. Het Goddelijke zou echter kunnen zien dat een rechte lijn niet zo goed zal werken. Misschien zijn de frequenties onverenigbaar met wat je wilt manifesteren. Het Goddelijke zal je leiden naar wat je nodig hebt, in overeenstemming met wat zal werken voor je heilige doel. Als je bepaalde relaties nodig hebt om een ​​bepaalde uitkomst te manifesteren, word je naar die relaties geleid. Als je in een gebied met een bepaalde frequentie moet leven (omgevings-energieën kunnen krachtig zijn en we moeten misschien in een gebied wonen om het licht in balans te brengen of om de specifieke helende vibratie te ontvangen), zodat je kunt doorgaan met groeien en de aarde dienen, zul je daarheen worden verplaatst. Dergelijke wendingen kunnen ons naar C, D en E brengen voordat we bij B uitkomen. Als we vertrouwen op onze impulsen en eigenzinnige ideeën om naar deze plek te gaan of met die persoon te praten, lijkt het misschien dat we verder weg gaan van onze eenvoudige manifestatie van B. Het Goddelijke is echter enorm efficiënt en praktisch. Zelfs als we een nogal interessante schilderachtige reis van A naar B maken, via C, D of Z, zal het efficiënter, effectiever en nuttiger zijn dan een ongecompliceerde A naar B reis. Misschien hoeven we zelfs niet naar B, misschien is C wel wat we echt willen, maar we weten het gewoon nog niet.

Kristal Mandala - Matangi & Heliotroop - Bestaande Waarde

Stel dat je een typische strateeg bent, sterk bedreven in het maken van een plan en in staat om het uit te voeren met militaire precisie. Dan kun je er voor kiezen op zoek te gaan naar het chaotische deel in jou en dit aan te boren. Wan het kan zomaar zijn dat er verborgen onder je meer georganiseerde aard delen van je zijn die je niet bewust registreert (zoals je chaotische kant). Terwijl je je openstelt voor dit minder bekende deel van jezelf kun je misschien je planmatige wat loslaten en kan er magie ontstaan. Door overgave kun je dan worden geleid naar situaties en plaatsen die nooit zo perfect bij elkaar hadden kunnen komen als je het had gepland. Het zou gewoon niet mogelijk zijn geweest. Van deze ervaring kun je leren om meer te vertrouwen, meer over te geven en vreemde wendingen van het lot toe te laten.

Vanuit een krachtige strategie en de intentie om vanuit het hart te creëren kun je open staan voor wat het leven willekeurig aan je deur brengt. De eigenaardigheden in het leven, de “kink in de kabel” en de deuren die in ons gezicht dichtslaan (als er ergens in de buurt een ander opent) zijn de manier van het universum om ons  op natuurlijke wijze te corrigeren tot manifestatie van onze bestemming. Als je naar een persoon kijkt die een auto bestuurt is het niet zo dat hij het stuur alleen maar vasthoudt en het nooit beweegt. Er zijn talloze microcorrecties die met het stuur worden gemaakt om de auto op koers te houden. Zo is het ook met ons en de goddelijke bestuurder. De eigenzinnigheid en de bereidheid om ongewone dingen te doen, een andere weg in te slaan, open te staan ​​voor nieuwe ideeën en ons te laten leiden door onze levenservaringen zijn de micro-aanpassingen voor ons om op koers te blijven.

Het kan heel pijnlijk zijn om dit te leren. Want sommige van ons kunnen heel erg op slechts één doel gericht zijn, lasergericht zijn en willen dingen zo snel mogelijk gedaan hebben. We moeten leren in spiralen te bewegen in plaats van in rechte lijnen. Dat kan betekenen dat we moeten leren om geduldig te zijn, te rusten, te resetten en te spelen, zelfs als we gewoon willen werken en dingen voor elkaar willen krijgen. Zodra we onszelf toestemming kunnen geven om dat te doen, zal een betere manier worden onthuld of kan een hele taak overbodig worden. Je gaat je realiseren dat we worden geleid door een genie dat veel indrukwekkender is dan onze soms nogal indrukwekkende doelgerichtheid. Het begint allemaal met vertrouwen en met ervaring kunnen we ons openstellen voor de eigenzinnige kant van het goddelijke genie.

Wanneer kan heling met Heliotroop en Matangi je ondersteunen?
Heling zal nuttig zijn als je de neiging hebt te geloven dat je om te manifesteren moet weten hoe, wanneer, waar en hoe je elk mogelijk detail moet regelen. Als je denkt dat je niet kunt slagen zonder een plan, zal heling met de energie van Heliotroop en Matangi je helpen om los te laten en je over te geven aan het genie van je pad. Als je het gevoel hebt dat je je altijd perfect, gepast moet gedragen of het minder bewandelde pad moet negeren, zal hun energie een tonicum zijn voor de rebel in jou die liefde, erkenning en toestemming nodig heeft.