Spirituele wijsheid Matangi & Heliotroop

Bestaande Waarde

De Spirituele wijsheid van Matangi & Heliotroop gaat over Bestaande Waarde. In de healing op Ziels-niveau wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Boodschap van het Orakel

Het orakel laat je weten dat er iets waardevols recht onder je neus is. Het kan gaan om een oud half voltooid idee, een kans die nog niet is benut of informatie die nog niet is opgenomen en verwerkt. Het kan iets met bestaande waarde zijn dat de brug kan slaan van het verleden naar de toekomst. Je wordt geadviseerd om te kijken naar je creatieve inspanningen en wat er al in je leven bestaat zoals je relaties, bezittingen en de informatie die je tot je beschikking hebt. Is er informatie, een project, situatie of innerlijke begeleiding die je al hebt gekregen en die je nog volledig wilt integreren en toepassen in je leven? Is er iets tussen dat je van dienst kan zijn? Gebruik je intuïtie en sta jezelf toe om je innerlijke begeleiding te voelen. Is er iets dat je te snel hebt weggegooid als vuilnis maar wat eigenlijk nog getransformeerd kan worden in iets waardevols? 

Als je geïnspireerd bent om iets uit het verleden nieuw leven in te blazen, bijvoorbeeld jezelf opnieuw uit te vinden of een project nieuw leven in blazen dan is dit orakel een aanmoediging om dit te doen. Als je een creatief groeiproces doormaakt – misschien heb je al veel werk voltooid met een bepaalde filosofie of benadering en heb je nu het gevoel een andere richting op te willen of als ouder de arbeidsmarkt op te willen – dan zal de energie van Matangi &Heliotroop je hierbij begeleiden. Onderschat de bestaande waarde niet van wat je tot nu toe hebt gedaan. Het wordt op geen enkele manier verminderd omdat je groeit. Je bent juist gegroeid omdat je alles hebt gedaan wat je hebt gedaan. Je eerdere inspanningen kunnen nog steeds een positieve invloed hebben op anderen, zelfs als jij verder gaat naar de volgende fase van je leven.

Kristal Mandala - Matangi & Heliotroop - Bestaande Waarde

Niet het kind met het badwater weggooien
De innovatieve, creatieve geest heeft de neiging toekomstgericht te zijn en kan zien hoe de dingen zouden kunnen zijn. Er is opwinding voor wat nog moet komen en een verlangen om het nieuwe te omarmen en misschien zelfs een gevoel van opwinding voor wat ongebruikelijk is en anders is dan hetgeen is geweest. Dit kan gezond en behulpzaam zijn want iets nieuws kan energie en opbeurende verandering brengen. Het is echter verstandig om niet te snel alles weg te gooien wat er nu is om ruimte te maken voor het nieuwe. Het is een kwestie van onderscheidingsvermogen en de mate waarin men wil vernieuwen.

Soms is het gepast om extreme maatregelen te nemen om het verleden los te laten maar soms is het gewoon niet nodig. Als je niet stilstaat bij de waarde van wat je opgeeft, verlies je mogelijk waardevolle bronnen die je in de toekomst kunnen ondersteunen. Het kan een idee bevatten waaraan verder moet worden gewerkt om de volledige goddelijke potentie te onthullen. Het kan ook een relatie zijn die al bestaat en onverwachts van nut kan zijn om jou en je goddelijke werk op de een of andere manier te ondersteunen.