Healing Spiritueel Maya & Ruby Aura Kwarts

Manifestatie vanuit Realiteit

De healing van Maya & Ruby Aura Kwarts gaat over manifestatie vanuit Realiteit . In Spirituele Wijsheid , Voorstellen Maya en Voorstellen Ruby Aura Kwarts wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Manifestatie vanuit Realiteit

De werkelijkheid kan worden ervaren als rauw, wild en intens maar kan ook lief, responsief, liefdevol en teder zijn. Manifestatie vanuit de verbinding met de werkelijkheid kan uitzonderlijk snel gaan. Een directe verbinding maken met de realiteit en zelfs alleen onze intentie om dat te doen is als een directe oproep naar de bron. Rechtstreeks naar deze bron gaan, naar de realiteit van het Goddelijke voorbij angst, twijfel of nervositeit is een gewaagde zet. Het vereist dat we lef genoeg hebben om te geloven dat het Goddelijke onze oproep wil aannemen (en dat doet het!) en dat we zo’n duidelijke intentie kunnen uitzenden. Die intentie vasthouden is alsof alle pluisjes en corrosie worden verwijderd uit het bedradingssysteem dat ons verbindt met het goddelijke creatieve veld. Dus de synapsen vuren superefficiënt en we zijn in staat om hetgeen we nodig hebben aan te trekken met verbazingwekkende precisie, perfecte timing en vaak een gezonde dosis goddelijke humor en liefdevolle vriendelijkheid.

Wanneer we manifesteren met de intentie een directe verbinding met de werkelijkheid aan te gaan, zeggen we tegen het Universum: “Toon me de waarheid en de weg voorwaarts. Ik ben meer bereid je te ontvangen dan vast te blijven zitten in mijn angstige kleine wereld van zelfopgelegde en onnodig beperkende geloofssystemen. Ik wil eruit! Toon me de weg van je echte realiteit, met genade!” Hoe dan ook, de antwoorden komen. De controle overgeven en de absolute realiteit uitnodigen om onze gehechtheden of angsten te doorbreken, kan zowel opwindend als beangstigend zijn. Maar het is de snelste weg naar een oplossing. Als andere methoden voor heling niet werken of de klus niet snel genoeg klaren dan is dit de manier om het op te pakken.

Onthoud wel dat wanneer je in realiteit gaat leven er momenten zullen zijn waarop jij, of de mensen om je heen, je afvraagt of je gek aan het worden bent. Een van de paradoxen van het goddelijke pad is namelijk dat hoe gezonder je wordt, hoe groter de kans is dat je aan je geestelijke gezondheid gaat twijfelen. Dit is gezond en natuurlijk. Je kunt je er op dat moment zorgen over maken maar het is beter om dat niet te doen. 

Kristal Mandala - Maya & Ruby Aura Kwarts - Volledig Aanwezig zijn

Want de algemeen aanvaarde geloofssystemen van de reguliere cultuur zijn juist waanzin. Aannemen dat iedereen zich in afgescheidenheid kan gedragen als een narcistisch verwend kind en eisen dat de wereld buigt voor zijn of haar persoonlijke grillen is volkomen belachelijk. Maar ook geloven dat het genereren van een cultuur van dominantie, angst en dissociatie ons veiligheid zal brengen of zal bijdragen aan de overvloed van de wereld en de bloei van de menselijke ziel is absoluut krankzinnig. Als je uit deze manieren van zijn breekt zullen mensen om je heen je in twijfel trekken. Je gaat zelfs jezelf in twijfel trekken. Dat is echter een teken dat je uit je hoofd en in je hart komt. Geloof het want je zult zien dat er anderen zoals jij zijn die de reis maken. Zij heten je van harte welkom om je bij hen aan te sluiten in de echte, ‘echte wereld’!

Wanneer kun je heling van Ruby Aura Kwarts en Maya gebruiken?

Je hebt hulp nodig om door de sluiers van Maya te breken als je de neiging hebt om verstrikt te raken in wat je denkt dat mogelijk of onmogelijk is. Maar ook als je  ontmoedigd bent door schijnbare mislukkingen om te manifesteren of niet zeker weet of je zelfs maar een nieuw project moet proberen. Maar heling met de energie van Maya & Ruby Aura Kwarts kan ook nuttig voor jou zijn als je gewoon uit je hoofd en in je hart wilt komen is