Spirituele wijsheid Maya & Ruby Aura Kwarts

Volledig Aanwezig zijn

De Spirituele wijsheid van Maya & Ruby Aura Kwarts gaat over Volledig Aanwezig zijn. In de healing op Ziels-niveau wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Boodschap van het Orakel

Wanneer dit Orakel naar je toe komt, wordt je gevraagd om jezelf de kans te geven een diepere waarheid te leren kennen. Je bent er klaar voor en het zal je helpen. Dit kan betrekking hebben op een situatie die jou verwarring, pijn of strijd bezorgt, waardoor je zo vermoeid raakt dat je je afvraagt ​​of je er ooit doorheen zult komen. Het kan ook verwijzen naar een kwestie die niet zo urgent is, en toch zul je door de openbaring van de liefdevolle waarheid begrijpen waarom je leven is zoals het is en er meer vrede mee hebben. Je twijfelt misschien aan je vermogen om de waarheid te vinden, maar de waarheid zal jou vinden. Je bent wijs en krachtig en je zult het kunnen herkennen. Misschien heb je dat al gedaan, en ontvang je nu de bevestiging hiervan door het orakel.

De waarheid die wordt onthuld kan confronterend zijn
De waarheid kan, net als de goddelijke liefde die ze onthult, confronterend zijn. Hoewel het je uiteindelijk meer vrijheid, vreugde en geluk zal brengen, zal de waarheid op korte termijn misschien niet prettig aanvoelen. Je kunt opluchting voelen omdat je eindelijk ziet wat er is, en daarna angst, opwinding, leergierigheid of enthousiasme (of een combinatie van deze gevoelens en meer) over de waarheid die je waarneemt. De gevolgen ervan voor je levensstijl en relaties, werk en gezin, kunnen moeilijk te aanvaarden zijn. Je verstand probeert misschien de impact van de Goddelijke Waarheid op jouw wereld onder controleren te krijgen. Dit is begrijpelijk, maar niet bijzonder realistisch.Wanneer waarheden worden onthuld, kunnen jouw overtuigingen, zelfs jouw basis, op de proef worden gesteld. Hoe meer de waarheid wordt onthuld, hoe groter de kans is dat je je wereld voelt schudden op zijn grondvesten. Misschien zie je jezelf en jouw wereld op een geheel nieuwe manier. Dit kan langzaam maar zeker gebeuren, doordat de waarheid de illusies afbrokkelt die je gevangen hebben gehouden in een wereldbeeld dat te klein is voor je ziel. Het kan ook plotseling gebeuren, alsof een donderslag van Goddelijke bliksem inslaat in je wereld en alles in één klap verandert. Het kan zijn datje wat tijd nodig heeft om de schok te verwerken. Je zult ook geduld nodig hebben als je je nieuwe inzichten integreert en ze toestaat uit te kristalliseren tot andere overtuigingen, keuzes, gedragingen en leefstijlen. Het proces hoeft niet te worden gecontroleerd.

Kristal Mandala - Maya & Ruby Aura Kwarts - Volledig Aanwezig zijn

Waarheid is liefde, om dit te zien moet je volledig aanwezig zijn
Als liefde de boventoon voert, is dat voor het hoogste welzijn van alle wezens. Het is veilig om op de aan jou geopenbaarde waarheid te vertrouwen, deze te eren terwijl je handelt vanuit je hart. Onthoud dat je een geweldig spiritueel wezen bent, en hoewel je menselijke lichaam en geest zich vaak afvragen wat je in vredesnaam van plan bent, doe je echt goed werk! Het lijkt op dit moment misschien een hele sprong om dit te geloven, maar dat betekent niet dat het niet waar is. Het betekent alleen dat je Volledig Aanwezig moet zijn om de waarheid van liefde te kunnen zien. Stel jezelf open voor heling en laat twijfel, schaamte of oordeel los. Want onze angst en weerstand kan ons laten wegkijken van hetgeen we juist onder ogen moeten zien. Dit kan komen omdat we bang zijn voor wat we zouden kunnen tegenkomen. Dat we bijvoorbeeld iets ontdekken aan onszelf dat vreselijk is, dat we geen goed persoon, niet liefdevol of waardevol zouden zijn. Of we zijn bang een ​​waarheid te ontdekken die we niet langer kunnen vermijden en waarop we actie moeten ondernemen waartoe we ons niet in staat achten.

Je open stellen voor diepere waarheid die troost biedt
Hoewel sommige waarheden ongemakkelijk kunnen zijn voor je geest, is er een diepere waarheid die alleen maar troost biedt. We krijgen toegang tot die diepere waarheid door Volledig Aanwezig te zijn. Dit betekent de bereidheid hebben om met aandacht waar te nemen, dieper te graven en daarbij niet te oordelen, te analyseren of te klagen. In plaats daarvan blijf je gewoon op een neutrale manier observeren van wat is. Door deze oplettende maar ontspannen reflectie komt de waarheid naar de oppervlakte. Hoe milder, liefdevoller en toch volhardend je bent in je observatie, hoe sneller dit kan gebeuren. Hoe angstig de geest ook is voor wat er onthuld kan worden, de diepste waarheid is altijd die van liefde. Wat je ziet, zal je genezen van schaamte of twijfel, angst en weerstand. Je zult begrijpen dat in de kern van alle pijn, liefde aanwezig is die zich wil bevrijden.