Voorstellen Ruby Aura Kwarts

Volledig aanwezig zijn

Ruby aura kwarts, soms ook magenta aura genoemd, is een behandeld kwarts. Sommige werken graag met behandeld kwarts terwijl anderen liever met natuurlijke, onbehandelde stenen werken. Dit kwarts is gebonden met hoogbewustzijn genererende metalen zilver, goud en platina. Deze combinatie is hoe robijn aura kwarts ontstaat. Het resultaat is een helder, rijk fuchsiakleurig kwarts dat gedeeltelijk transparant en gedeeltelijk ondoorzichtig is. Het heeft een hoog trillingsveld en een sterke uitstraling van het Goddelijke Vrouwelijke. Het is een prachtige steen om mee te werken en zelfs in kleine stukjes heeft het een krachtige uitstraling.

Dit kristal betovert ons om verliefd te worden op de goddelijke schepping van vorm. Daarom is het zeer geschikt voor degenen die zich sterk aangetrokken voelen tot het spirituele licht dat buiten de vorm is (als het echte eeuwige licht van het Goddelijke Mannelijke of het valse licht van perfectionisme) en daardoor moeite hebben om hun lichaam en de aarde met veel enthousiasme te eren. Ruby Aura Kwarts ondersteunt ons bij het voelen en zien voorbij de sluiers van Maya. Door Maya geloven we misschien dat God in de lucht is en dat onze lichamen, emoties en seksualiteit op zijn minst afleiding zijn of in het slechtste geval zondig. Ruby aura helpt om ons bewustzijn met eerbied in ons lichaam te brengen. Zodat we spirituele aanwezigheid en licht van binnen kunnen opbouwen en door de sluiers van Maya kunnen branden en goddelijke realiteit direct kunnen ervaren. Het bereidt ons voor om het Goddelijke te ontvangen als een directe ervaring. Voor degenen die bewust willen spreken met het Goddelijke in zijn vele vormen van hogere leiding zoals engelen, lichtmeesters, God en Godinnen is ruby ​​aura een uitstekende ondersteuning.

De goud-, zilver- en platina-energieën in robijn aurakwarts brengen het Goddelijke Mannelijke en Goddelijke Vrouwelijke samen door onvoorwaardelijke liefde en licht. Het resultaat is een steen die echte tantra van de ziel ondersteunt. Die licht (goddelijk mannelijk) en vorm (goddelijk vrouwelijk) samenbrengt om een ​​heilig goddelijk kind (de ziel) te creëren. Het ondersteunt ons in het ervaren van het leven als een levende eenheid van God en Godin. Zodat we het Goddelijke overal kunnen zien en voelen zelfs in de meest onwaarschijnlijke situaties, mensen of gebeurtenissen. Als we het niet-gemanifesteerde, eeuwige spirituele licht en de gemanifesteerde wereld als één beginnen te ervaren begint de dualiteit in ons bewustzijn op een andere manier te werken. In plaats van dingen te beoordelen als goed en slecht, wenselijk en onwenselijk, beginnen we het leven gewoon te ervaren en te eren als het goddelijke pad dat zich ontvouwt. Dit betekent niet ineens dat we geen gewone momenten meer hebben. Natuurlijk hebben we dat nog steeds. Echter we hebben buitengewone rust op die gewone momenten maar ook de buitengewone momenten die ons wakker schudden in nieuwe werelden van begrip en ervaring.

In plaats van dat onze goddelijke ouders in aparte huizen wonen, leven ze gelukkig en hartstochtelijk samen, in een huis van toenemende harmonie en licht. Dat huis is ons lichaam dat stralend verenigd is met de inwonende ziel, alsof er in elke cel van het lichaam een ​​innerlijke lichtschakelaar werd aangezet. Werken met Ruby Aura brengt het geschenk van volledige aanwezigheid dat echt kostbaar is. Het brengt ons tot leven. Dit geschenk van aanwezigheid kan voelen als het ontdooien van ons innerlijk. Dit kan vooral fijn zijn als we de neiging hebben om in ons hoofd te leven omdat we niet genoeg tijd krijgen om te sporten of in de natuur te zijn. Maar ook als we de neiging hebben om te analyseren in plaats van ‘eerst ervaren en later begrijpen’. Als we niet langer vastgevroren zitten in oude beperkende patronen kunnen we ademen, bewegen en vrij zijn vanuit een plek van innerlijke warmte en onvoorwaardelijke liefde.

Robijnrode aura verwarmt en opent het hart en de basischakra. Hierdoor voelen we ons meer verbonden met ons lichaam in acceptatie en waardering in plaats van oordeel, schaamte, kritiek of angst. Wanneer het basischakra en het hartchakra een open uitwisseling van energie hebben kunnen we de fysieke wereld en ons leven daarin liefhebben en waarderen en meer liefde in de wereld brengen. Misschien vindt je deze steen nogal stimulerend op fysiek niveau en werkt je er liever ‘s ochtends of overdag mee. Het helpt het lichaam te herstellen op fysiek, energetisch en emotioneel niveau na elke vorm van misbruik of giftige relatie. Het ondersteunt iemand in het ‘opnieuw beginnen’ met meer liefde, eigenwaarde en vertrouwen. Als een alchemistische steen, geboren uit de handen van de mens en Moeder Natuur, helpt het verzoening en eenwording. Zo ook helpt het de mensheid constructief samen te werken met de natuur voor het grotere goed. Dat is op zich al enorm helend. 

Kristal Mandala - Maya & Ruby Aura Kwarts - Volledig Aanwezig zijn

We willen ons bewust zijn van het lijden op onze planeet maar we willen niet in de val lopen van wanhoop. Want als we schuld op ons nemen, schaamte en afschuw tot het punt dat we bezwijken onder het gewicht ervan zullen we niet de energie hebben om daadwerkelijk bewuste veranderingen in ons leven aan te brengen. Die veranderingen kunnen zijn dat je door het onderzoeken van bepaalde merken de beslissing neemt van wie je iets wilt kopen. Door dit onderzoek te doen leer je over het bedrijf. Dat kan je doen beseffen dat je hetgeen waar ze voor staan en hoe ze het aanpakken niet wilt steunen. Dit betekent niet dat je hun recht verwerpt om te kiezen hoe ze zaken willen doen maar je behoudt je recht om hun inspanningen niet te steunen.

Als we grote zielen zijn kunnen we met onze steun onbewust veel macht geven aan mensen, plaatsen, situaties en bedrijven. Zelfs als we dat niet bewust van plan zijn. Als iets niet voor het grotere goed is krijgen we via onze intuïtie, tekens en duwtjes van het Goddelijke om los te laten of weg te stappen. Om ons actief los te maken van verdere bewuste betrokkenheid bij bepaalde bedrijven of mensen. We kunnen hier gewoon op vertrouwen we hoeven het niet allemaal te begrijpen. Hoewel er gevallen kunnen zijn waarin je je zult realiseren wat en waarom je iets werd getoond. Dit betekent niet dat je kieskeurig of gestrest wordt. Je hebt gewoon de neiging om op je intuïtie te vertrouwen en op de duwtjes die je van het Universum krijgt. Mensen onthullen zichzelf en hun bewustzijnsniveau meestal vrij gemakkelijk. We moeten echter bereid zijn om voldoende aanwezig te zijn om het te herkennen. Zodat we met mededogen een beslissing kunnn nemen of het de beste keuze is om onze energie er aan toe te voegen.

Samenwerken met mensen die het best geschikt zijn voor hetgeen je wil bereiken is een geweldig idee en het is zeer nuttig op het pad. Je zult het gevoel hebben dat dingen niet helemaal goed gaan als je werkt met mensen die niet goed bij jouw licht passen. Het kan zelfs meer problemen veroorzaken dan het waard is. Dus blijf kritisch waarbij het niet nodig is om verlamd te raken door besluiteloosheid omdat je niet alle details kent. Vertrouw op je gevoel in plaats van op uiterlijkheden. Ruby aura kwarts zal je helpen aanwezig te zijn bij je lichaam. Zodat je je gevoelens, intuïties en signalen kunt herkennen en weet wanneer en hoe je er instinctief op moet reageren. Er zijn mensen die meer willen doen dan kiezen waar ze winkelen en wat ze kopen. Ze willen ook geld geven aan goede doelen. Soms komen we er echter achter dat organisaties die bepaalde doelen promoten ze niet echt steunen, zelfs niet indirect. Maar ook dat het ‘goede doel’ een dekmantel vormt voor ander onverdedigbaar gedrag. 

Onderzoeken waar we onze steun aan geven vergt energie. Echter ze helpen ons ook om ons gesterkt en positief te voelen. Dit komt doordat we door liefde in de wereld betrokken zijn en helpen een nieuw bewustzijnsveld te genereren waardoor een nieuwe uitstraling van goddelijke creativiteit kan worden geboren. In deze nieuwe uitstraling is er meer zorg en verbinding tussen mens en natuur. Het begint allemaal bij ons. Maar om iets te kunnen doen moeten we eerst aanwezig zijn bij wat we voelen en wie we zijn. Als we ons realiseren dat we echte goddelijke wezens zijn, kunnen we op onze gevoelens reageren met krachtige actie, in plaats van hopeloosheid of wanhoop. Ruby aura kwarts ondersteunt ons in dit proces.

Meer lezen over de werking van Ruby Aura Kwarts