Healing Spiritueel Pele & Lavasteen

Manifesteren vanuit Goddelijk Verlangen

De healing van Pele en Lavasteen gaat over Manifestatie vanuit Goddelijk Verlangen. In Spirituele Wijsheid , Voorstellen Lavasteen en Voorstellen Pele wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Manifesteren door Goddelijk Verlangen

Waar of in welke situatie we ons ook bevinden, verlangen zal altijd deel uitmaken van onze levenservaring. Het is als het ware een ingebouwde noodfunctie, voor het geval we teveel worden afgeleid door alle glimmende, mooie dingen op aarde en vergeten dieper te kijken en ons te herinneren waarom we hier zijn. We hebben een innerlijke leegte die zich uit door verlangen. Het zorgt ervoor dat we altijd dieper moeten kijken en verder moeten gaan op ons spirituele pad om hetgeen te vinden wat die leegte zoekt – de compleetheid van het goddelijkheid. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht is die leegte geen teken dat er iets mis is. Het geeft ons in feite de mogelijkheid om Goddelijke genade in verschillende vormen te kunnen ontvangen. Nu kunnen we natuurlijk proberen ons verlangen op bepaalde manieren te temperen om het draaglijker te maken. We zouden dit kunnen doen door de leegte vol te proppen met van alles en nog wat ter vervanging. Hoe leuk dit tijdelijk ook zou kunnen zijn het is niets anders dan ons een tijdje afleiden van ons ware verlangen. Een nieuwe auto is misschien leuk, maar als je doodgaat van de dorst, is dat niet te vergelijken met een glas water. Evenzo, wanneer je geest hongerig is naar het Goddelijke, zal hij niet lang tevreden zijn met een chocoladetaart, hoe ‘hemels’ die ook mag zijn. Als vervangingen niet werken of als we er niet het geld of de mogelijkheid voor hebben dan kunnen we proberen onszelf te verdoven totdat we het verlangen in ons niet meer voelen. Omgaan met ons Goddelijk verlangen is hetzelfde als omgaan met angst of iets anders waar we niet echt mee om willen gaan. Soms moeten we er gewoon doorheen, in plaats van er een weg omheen te zoeken.

Het verlangen dat we hebben naar het Goddelijke heeft enkele voordelen. Hoe groter het verlangen, hoe meer goddelijke energie als reactie daarop kan stromen. En dat doet het zeker. Er zijn tijden dat de pijn van scheiding van de goddelijke eenheid die we zoeken zo groot is dat we niets anders kunnen doen dan ons overgeven. In die overgave kraakt ons hart voldoende open om meer licht binnen te laten en kunnen we de reactie van het Goddelijke duidelijker en dieper dan ooit voelen. Het Goddelijke in ieder van ons wordt diep geraakt door een oprechte roep om liefde. We moeten niet bang zijn om liefde van elkaar en van het Goddelijke te vragen. Als je voor iemand openstaat en je hem of haar op zielsniveau aanroept zal zijn/haar ziel beantwoorden aan de oprechte roep om goddelijke liefde vanuit jouw ziel. Soms realiseer je je bewust dat het gebeurt maar ook als dat niet zo is weet dan dat onze zielen met elkaar praten. De ander zou de kracht van jouw ziel, die roept om liefde en goddelijk licht, kunnen voelen. Dat is een prachtige ervaring die iemand diep zal ontroeren. Het verlangen naar die liefde zet ons aan tot actie en drijft ons tot het punt waar er gewoon zonder aarzeling of twijfel de gewenste verbinding ontstaat, het maakt niet uit hoe of wanneer. Goddelijk Verlangen naar liefde brengt altijd een goddelijke reactie voort.

Kristal Mandala - Pele & Lavasteen - Opgaan in Goddelijk Verlangen

Met passie en vanuit een plaats van overgave aan dat goddelijk verlangen kunnen we ons goddelijke geboorterecht opeisen. Al kunnen we het antwoord niet beheersen, maar als de vraag vanuit een plaats van puur, oprecht goddelijk verlangen komt zal het antwoord van het Goddelijke zorgen voor ontplooiing van jouw spirituele roeping op vele manieren waarvan je sommige misschien nooit voor mogelijk had gehouden. Het vermogen dat we hebben om te verlangen, bepaalt de reactie die we tot ons roepen. Het hoeft geen luide schreeuw om hulp te zijn. Het kan stil zijn, maar weerklinken in onze hartruimte. Net zoals het veilig is om honger te hebben en dan te genieten van eten is het ook veilig om honger te hebben naar het Goddelijke en dan echt te genieten van het groeiende vermogen om te ontvangen. In tegenstelling tot voedsel, wordt de honger naar het Goddelijke groter naarmate we op ons pad reizen, maar alleen in de mate die ons dient. We hoeven nooit bang te zijn voor onze passie voor liefde, het zal zijn wat onze groei dient. Naarmate we groeien kunnen onze zielen vraatzuchtig worden in hun honger naar liefde en dat is zoals het moet zijn. Soms wordt ons, in ons verlangen naar goddelijke liefde, gevraagd om los te laten waar we ons aan vasthouden zodat onze armen leeg kunnen zijn en klaar om te ontvangen. De goddelijke reactie op het verlangen in ons hart vraagt ons verder te gaan en soms kunnen we gewoon niet alles meenemen.