Spirituele wijsheid Pele & Lavasteen

“Opgaan in Goddelijk Verlangen”

De Spirituele wijsheid van Pele & Lavasteen gaat over “Opgaan in Goddelijk Verlangen”. In de healing op Ziels-niveau wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Boodschap van het Orakel

Wanneer het Orakel “Opgaan in Goddelijk Verlangen” naar je toe komt, reikt Pele naar je uit. Ze zal je in staat stellen om je door je verlangen te laten bewegen. Als je wilt weten hoe krachtig verlangen kan zijn, denk dan eens aan de kracht van een vulkaanuitbarsting. Stel je voor dat je die intense kracht kunt kanaliseren en kunt gebruiken voor de vervulling van je ziel en het manifesteren van je dromen in de wereld. Dat is wat deze zegen van Pele je brengt.

Als je een mentaal ingesteld persoon bent die het moeilijk vindt om te voelen, zal Pele je helpen om je af ​​te stemmen op je hart. Als je analytisch en rationeel bent en voor alles een reden nodig hebt voordat je het doet, zal Pele je helpen de reis van je hoofd naar je hart te maken. Je zult gaan beseffen dat er niet altijd een logische verklaring voor alles hoeft te zijn. Als je al een voelend persoon bent en al weet wat je verlangt en je meestal al voelt als samengesmolten puin van goddelijke heerlijkheid, dan is Pele je verwante zus. Haar heldere licht is een weerspiegeling van het jouwe en het is enkel een kwestie van Goddelijke timing voordat je  hartstochtelijke doel zich in de wereld manifesteert.

Verlangen kan je inspireren en motiveren op je pad
Verlangen heeft soms een ‘slechte reputatie’ in spirituele kringen of het wordt juist gevierd als iets dat moet worden nagestreefd zonder terughoudendheid. De waarheid, die de meeste spirituele aspiranten het beste zal dienen, ligt ergens in het midden van deze twee uitersten. Verlangen hoeft geen afleiding te zijn van je spirituele pad, noch een doel dat koste wat kost moet worden nagestreefd, zelfs niet voor je eigen integriteit. Het kan op het spirituele pad juist een manier worden om te weten wat  je voldoende zal inspireren om je door de uitdagingen te loodsen die er zijn als je een bijdrage wilt leveren aan de wereld. Als je ernaar verlangt je ideeën tot leven te brengen zal dit verlangen brandstof leveren voor je spirituele pad, waardoor je wordt gemotiveerd om te handelen in plaats van te aarzelen.  Zoeken naar je ware zielewensen helpt je meer dan angst of twijfel om te ontdekken wat het is waarin je kunt geloven.

Goddelijk verlangen blijft altijd bestaan je leven lang
Goddelijk verlangen verschilt niet zo veel van de voorbijgaande verlangens van de geest. Met de uitzondering dat het sterk genoeg is om je te motiveren, zelfs als de vertraagde bevrediging langer duurt dan je zou willen. 

Kristal Mandala - Pele & Lavasteen - Opgaan in Goddelijk Verlangen

Maar ook  als de resultaten wel snel zijn maar wat je moet doen om het te verkrijgen zo buiten jouw comfortzone ligt, dat je voor iets anders niet bereid zou zijn om door dat ongemak heen te gaan. Verlangens van de geest zullen je aandacht een tijdje vasthouden en dan binnen enkele dagen, maanden of zelfs in een oogwenk voorbij gaan zodra een aantrekkelijkere optie in zicht komt. Het goddelijke verlangen van de ziel zal voldoende zijn om je levenslang gebiologeerd te houden.

Opgaan in Goddelijk Verlangen geeft je een gepassioneerd doel
Om in je goddelijke verlangen op te gaan moet je je volledig voor jezelf openstellen. Je hoeft je niet te schamen of te denken dat het raar is om zo diep over het leven na te denken. Je hoeft ook niet schamen dat anderen je niet zullen begrijpen en veroordelen en denken dat je gewoon normaal moet zijn zoals iedereen.  Want je zult naar binnen moeten kijken om echt kunnen zien wat je beweegt. Alleen dat geeft je de mogelijkheid een leven te leiden met een gepassioneerd doel, waarin je opgaat in liefde in plaats van in angst te leven of alleen vooruitgang te boeken door een hardere benadering van constante discipline. Dus laat je niet tegenhouden en ga naar binnen want je zult goddelijke schoonheid in je vinden. 

Hoe meer je de lagen van je geest afpelt, hoe zuiverder, eenvoudiger en duidelijker je goddelijke verlangen zal zijn. In eerste instantie zou je kunnen geloven dat je veel verlangens in je ziel hebt – vrijheid, plezier, gerechtigheid, creativiteit, empowerment, genezing van het hart, bevrijding van de geest, bescherming van de ziel. Toch zullen er één of twee zijn waar je keer op keer naar terugkomt, die alle anderen lijken te omvatten. Dat is hetgeen dat het belangrijkst voor je is, je zal inspireren en een gevoel van betekenis en doel geeft op een diep innerlijk niveau. Op zo’n diep zielsniveau dat je bewuste geest het niet helemaal kan bevatten en eerlijk gezegd hoeft dat ook niet. Jezelf toestemming geven om je goddelijke verlangen te ontdekken en te eren, is wat je verbindt met Pele, de gepassioneerde vulkanische godin, stralend van kracht.