Spirituele wijsheid Rhiannon & Amazoniet

Integriteit

De Spirituele wijsheid van Rhiannon & Amazoniet gaat over Integriteit. In de healing op Ziels-niveau wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Boodschap van het Orakel

Dit orakel laat je weten dat het niet nodig is om twijfels te hebben over een mogelijke beslissing die je hebt genomen op basis van integriteit. Je hebt het juiste gedaan en je zult hier meer baat bij hebben dan je beseft, zelfs als het je lijkt alsof je een verlies hebt geleden. Als je het gevoel hebt dat je in een situatie zit waarin je integriteit wordt uitgedaagd, vertrouw jezelf dan en wees authentiek. Je hebt te hard gewerkt en bent al te ver gekomen om jezelf te verloochenen voor wat of wie dan ook. Dus blijf trouw aan jezelf en ben standvastig in wat waar is voor jou.

Integriteit is authenticiteit in expressie
Hoe meer keuze en vrijheid je hebt, hoe meer integriteit je nodig hebt. Maar ook als je bewuster bent van en medelevend bent met de behoeften van anderen, heb je meer integriteit nodig. Integriteit is als een anker voor jezelf. Het is authenticiteit in expressie. Je ervaart integriteit als een gevoel van ‘juistheid’ wanneer je op één lijn bent met jezelf. Op het moment dat je aangespoord wordt om te breken met je integriteit om het een ander comfortabel te maken geeft dat je een gevoel dat iets niet helemaal juist, ongemakkelijk of zelfs angstig of woede-opwekkend is. Als je jezelf trouw bent weet je weet wat je moet doen (of niet doen) en wanneer je daar afstand van neemt, ervaar je psychologisch, emotioneel of zelfs fysiek ongemak. Je zult je dan niet goed voelen over de keuzes die je maakt. Dat is een teken dat jouw integriteit je terugroept naar jouw eigen waarheden.

Kristal Mandala - Rhiannon & Amazoniet - Integriteit

Integriteit geeft je een goed gevoel over jezelf
Integriteit is een bewijs van het hebben van karakter dat zich in de loop van de tijd heeft ontwikkeld. Wanneer iemand genoeg waarde hecht aan zijn woorden, daden, bedoelingen en de impact van zijn leven op anderen, is hij bereid om niet altijd het makkelijkste weg te kiezen. Toch maakt integriteit het leven niet moeilijker, het maakt het eigenlijk leuker. Elke keer als je integriteit oefent bij jouw keuzes, zul je je goed voelen over jezelf. Uiteindelijk zal het goede gevoel dat je krijgt als je integer bent, sterker worden. Dat gebeurt zelfs als  je geest bang is om nee te zeggen ook al voelde het niet goed om ja te zeggen, bijvoorbeeld als je je zorgen maakt dat je iemand boos zal maken, of een geweldige kans zult mis lopen. Het zal zich ontwikkelen tot het punt waarop je niet meer kunt tolereren als je niet integer bent. Niets zal het waard zijn. De hedendaagse uitdrukking hiervoor is dat je niet bereid bent je ziel te verkopen om iets of iemand te krijgen. 

Als je integer bent zul je aantrekken wat je wilt en nodig hebt
Wat er gebeurt als je integriteit traint en opbouwt, is dat je vermogen om aan te trekken wat je nodig hebt, daadwerkelijk groeit. Je licht en aanwezigheid worden meer magnetisch. In plaats van te moeten jagen naar wat je denkt dat je nodig hebt of wilt, sta je stil en trek je de juiste mensen en kansen naar je toe. Je hebt minder angst en meer vertrouwen. Je houdt van wie je bent en weet dat je waardevol bent en elke persoon of ‘droom’ die je vraagt ​​om jezelf in de steek te laten, is het niet waard.