Spirituele wijsheid Persephone & Robijn

De Innerlijke Koningin

De Spirituele wijsheid van Persephone & Robijn gaat over “De Innerlijke Koningin”. In de healing op Ziels-niveau wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Boodschap van het Orakel

Het Orakel van de Innerlijke Koningin herinnert je eraan dat jouw compassie voor jezelf en voor anderen jouw bron van kracht is. Je bent in staat geraakt te worden door andermans benarde situatie zonder hun lijden als het jouwe op je te nemen. Dit zorgt ervoor dat het je niet kan uitputten en je in staat bent het licht vast te houden dat nodig is om die persoon te helen. De Innerlijke Koningin stelt je in staat om voor de wereld te zorgen zonder radeloos en vermoeid te raken. Compassie voorziet je van energie en motivatie om te werken aan je heilige doel in dit leven. Dit doel is om op je eigen unieke en creatieve manier voor de wereld te zorgen. Jouw compassie met de wereld zal je gevoel van zelfrespect ondersteunen en je in staat stellen om trouw te blijven aan je eigen behoeften en tegelijkertijd de ervaringen van anderen te respecteren. Als je jezelf of een ander veroordeelt, dan ben je waarschijnlijk verstrikt geraakt in hun pijn, uitgeput of misschien zelfs boos of bang. Als je je op wat voor manier dan ook gebruikt, misbruikt of uitgebuit voelt, dan staat de Innerlijke Koningin op om je eraan te herinneren dat je koninklijk bent.

De Innerlijke Koningin brengt je energie terug naar je hart
Je wordt begeleid om je innerlijke goddelijke waardigheid te zoeken, je compassie op te roepen voor jezelf en alle anderen die bij de betreffende situatie betrokken zijn. Geef jezelf toestemming om je los te maken van het drama, om een ​​stapje terug te doen en eerst voor je eigen behoeften te zorgen. Pas dan kun je op de juiste wijze reageren, in plaats van reactief te zijn op wat er in je en om je heen gebeurt. Jouw Innerlijke Koningin zal je helpen je energie terug te brengen naar je hartcentrum. Van hieruit kun je je compassievolle licht laten schijnen terwijl je erkent dat iedereen zijn best doet en het goddelijke recht en de kracht heeft om te kiezen hoe ze reageren op de mysteries van het leven. De Innerlijke Koningin helpt je ook om te hetgeen je met je leven moet doen te respecteren. Je bent een soeverein wezen en door je spirituele waarheid te respecteren handel je als de bewaker van je ziel. Het zal je zoveel extra energie geven als je jezelf respecteert voor wie je bent, in plaats van jezelf te dwingen iets of iemand te zijn die je van nature niet bent. Het leven wordt gemakkelijker en het universum kan je ondersteunen. Als je jezelf op deze manier respecteert, respecteer je het Goddelijke. Want het Goddelijke leeft door jou, als jou en het heeft je geschapen om te zijn zoals je bent voor een heilig doel (zelfs als dat soms een mysterie voor je blijft). 

Kristal Mandala - Robijn & Persephone - De Innerlijke Koningin

Je interesses laten zien waar je compassie effectief kan zijn
De Innerlijke Koningin is een priesteres, een brug of kanaal tussen de werelden. Ze ontvangt berichten uit werelden buiten het aardse rijk. Als je een bericht wilt hebben van iemand die is overleden, beschouw dit orakel dan als zodanig. Het bericht brengt liefde als antwoord op je vraag. Dit orakel ondersteunt je in het bijzonder als je mensen wilt helpen de dood te eren, in plaats van er bang voor te zijn, en om over te gaan met bewustzijn en waardigheid. Het helpt je ook als je wilt werken met het goddelijke vrouwelijke door middel van dans of muziek. Het stimuleert je als je geïnteresseerd bent in sjamanistisch werk of welke vorm van transformationele healing. Werk waarbij je vertrouwt op berichten tussen werelden, zoals channelen, trance mediumschap of automatisch schrijven.  Het moedigt je aan om je studie op die gebieden voort te zetten omdat het je natuurlijke talent dat je hebt zal aanboren en deze verder zal ontwikkelen in dienst van liefde. Als je wilt werken met de krachten van natuur,  met familiedynamiek, mannelijke/vrouwelijke relatiedynamiek, met vrouwen die genezen van trauma en misbruik of met degenen die op wat voor manier dan ook in duisternis vastzitten, dan wordt je aangemoedigd om dat na te streven. Het orakel bevestigd dat jouw interesse in deze gebieden een indicatie zijn dat je je compassie effectief kunt gebruiken door middel van dergelijke methoden.  Als je een tijd in duisternis bent geweest, verlangend naar licht en leven laat het Orakel je weten dat het einde in zicht. Je zult er uit tevoorschijn komen met waardigheid, wijsheid en zult trots zijn op alles wat je hebt geleerd en de groei die je hebt gemaakt.