Healing Spiritueel Saraswati & Ammoniet

Manifestatie door het Woord

De healing van Saraswati & Ammoniet gaat over manifestatie door het Woord. In Spirituele Wijsheid , Voorstellen Saraswati en Voorstellen Ammoniet wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Manifestatie door het Woord

Er is een uitdrukking in New Age-kringen dat waar je over spreekt je tot stand brengt. Een beetje alsof je bent wat je spreekt. Zo ook zijn de woorden die we over onszelf gebruiken behoorlijk krachtig in het creëren van ons zelfbeeld. Wanneer dat zelfbeeld uit een open en liefdevol hart komt dan kan er op worden geleund om onze groei te ondersteunen. Ons zelfbeeld wordt dus ondersteund door hoe we over onszelf denken en hoe we over onszelf praaten met anderen. Hoe sterker ons zelfbeeld is en goe meer we erop vertrouwen hoe sterker we worden om iemand te weerstaan die wil proberen ons te ondermijnen, te controleren of rechtstreeks te vertellen wie we zijn alsof ze ons hart beter kennen dan wijzelf. Zo wordt ons zelfbeeld sterk genoeg om niet op te geven zelfs niet als we worden beoordeeld en bekritiseerd. Het kan een buitengewoon pijnlijke en uitdagende situatie zijn maar zorgt er ook voor dat we onszelf echt vertrouwen wat iemand anders ook zegt.

Door te leren over de kracht van woorden kunnen we een zelfbeeld ontwikkelen dat sterk genoeg is om de tegenslagen te dragen die gepaard gaan met spirituele groei. Je neemt niet aan dat je alles weet (zelfs niet over jezelf) waardoor je je volledig zou afsluiten om meer te leren en voor wijsheid. Maar tegelijkertijd verwerp je je innerlijke autoriteit ook niet waardoor je onbedoeld anderen macht over je zou kunnen geven. Zo kun je open zijn en zelfs bereid zijn om onzeker te zijn of  ‘het niet te weten’. Maar je zult ook weten dat als iets gewoon niet helemaal goed lijkt dat je die innerlijke waarschuwing zult vertrouwen.

Kristal Mandala - Saraswati & Ammoniet - Woorden creëren Werelden

Wanneer kun je heling van Saraswati & Ammoniet gebruiken?

Werken met de energie van Saraswatie en Ammoniet zal nuttig voor je zijn als je door uitdagingen gaat. Het maakt daarbij niet uit of het nu gaat om relatieproblemen met een ander of met jezelf. Problemen waarbij je het gevoel hebt dat mensen je proberen te vertellen wie je bent of wat je bent. Je wilt je eigen zelfgevoel vinden, je eigen waarheid, je eigen woorden en jezelf van daaruit uitdrukking.

Het kan ook nuttig zijn als je gewoon door een test gaat om te zien of je de waarheid kunt claimen over wie je bent en het ook kunt uiten.  Dat je gewoon kalm en eerlijk jouw realiteit en kennis van je capaciteiten kunt uiten. Waarbij je jezelf niet afsluit, veroordeelt of beschaamd maar je ook niet probeert jezelf beter te laten lijken dan een ander. Je uit en deelt jezelf eerlijk aan de wereld. Als we onszelf toestemming geven om dit te doen dan gaat ons pad voor ons open.

Saraswati en Ammoniet helpen je als je iets wilt manifesteren dat echt in lijn is met je zielenpad. Maar ook als je bereid bent om je eigen ziel zich door jou te laten manifesteren ongeacht wat de ups en downs van die reis zouden kunnen zijn.