Spirituele wijsheid Saraswati & Ammoniet

“Woorden creëren werelden”

De Spirituele wijsheid van Saraswati & Ammoniet gaat over “Woorden creëren werelden”. In de healing op Ziels-niveau wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Boodschap van het Orakel

Dit orakel komt naar je toe met de boodschap om je stem te gebruiken. Spreek je waarheden en verlangens uit. Spreek over wat je wilt ervaren en als je merkt dat je denkt of spreekt met een andere stem dan liefde, wees dan vriendelijk en verander het. Jouw woorden hebben kracht. Gebruik ze verstandig. Zelfs als een andere negativiteit tegen je heeft gesproken, heb je de macht om er iets aan te doen. Druk uit hoe je je voelt wanneer je het hoort of kies ervoor om een ​​stap terug te doen, of beide. Je hebt het recht en de spirituele verantwoordelijkheid om te kiezen welke van de vele en gevarieerde stemmen in deze wereld je in je brein laat binnenkomen.

Als je met affirmaties of hypnotische suggestie hebt gewerkt, of geïnteresseerd bent in het gebruik van je stem voor healing, bijvoorbeeld als schrijver, klankgenezer of artiest, dan moedigt het orakel je aan om je helende kracht te eren terwijl je de wereld verkent met betrekking tot de rol die je stem kan spelen bij het manifesteren van je goddelijke bestemming.

Leren van laagfrequentie ervaringen is niet noodzakelijk – Kies anders
Er zijn vaak momenten op het spirituele pad dat we het gevoel hebben dat we ons in omstandigheden bevinden die we niet bewust hebben gekozen. We kunnen zelfs denken: “ik zou op geen enkele manier voor deze situatie hebben gekozen”. Misschien doen we dat ook niet mentaal maar door de frequentie van ons wezen worden we aangetrokken tot verschillende mensen, plaatsen en dingen. Als we een gezond gevoel van eigenwaarde hebben, zullen we eerder worden ‘aangetrokken’ tot datgeen wat ons verheft, helpt en inspireert. Als we problemen hebben die te maken hebben met eigenwaarde zullen we ons onbewust aangetrokken voelen tot datgene wat juist verzwarend aanvoelt. Om ons te helpen op onze levensreis gebeurt dat ook als we spiritueel zouden kunnen profiteren van een ervaring met lagere trillingsenergie. Die ervaringen hebben de neiging angst en negativiteit op te wekken en voelen niet goed aan. Omdat we dat gevoel vaak gewoon niet kunnen verdragen geven ze ons soms net dat laatste duwtje dat we nodig hebben om onze angst te doorbreken. Ze kunnen ons echter ook leren medelijden te hebben met het lijden van anderen en ons inspireren om met healing te gaan werken. Laagfrequentie ervaringen kunnen ons ook helpen dankbaarheid in ons hart te vinden voor eenvoudig geluk. Maar er is vaak een meer vreugdevolle manier om dat te leren dus waarom kies je die dan niet voor jezelf?

Onze frequentie beïnvloedt onze ervaringen en zelfrespect
De frequentie van ons wezen heeft invloed op ervaringen en ons zelfrespect. Hoe hoger het gevoel van eigenwaarde, hoe groter de kans is dat we onze frequentie willen verhogen. Het voelt beter om met een hogere frequentie en een hoger gevoel van eigenwaarde te leven. We maken keuzes die ons steunen in plaats van onze beste bedoelingen te saboteren. 

Kristal Mandala - Saraswati & Ammoniet - Woorden creëren Werelden

Daarnaast vinden we het gemakkelijker om duidelijke grenzen te stellen en nee te zeggen tegen invloeden die niet goed voor ons zijn. We hebben meer plezier, voelen ons gelukkiger en geloven in onze eigen waarde. Dit alles maakt dat we risico’s kunnen nemen in het leven die ons openen voor meer van onze goddelijkheid, waardoor onze frequentie opnieuw wordt verhoogd. Het is een positieve scheppingscyclus. Als je je levenservaring wilt veranderen, verander dan je frequentie. Je zult je gaan afkeren van of voelt afkeer bij mensen, gedragingen of plaatsen die ooit je lichaam en geest in vervoering brachten en waar je verslaafd aan was. Angst zal hierdoor niet op dezelfde manier vat op je krijgen als bij lagere frequenties. Je zult meer energie hebben om met het leven om te gaan en je zult meer ervaringen aantrekken die je goede gevoelens over jezelf en je liefde voor de wereld vergroten.

Bewust gekozen woorden veranderen je frequentie
De gemakkelijkste manier om je frequentie te veranderen, is door bewust je woorden te kiezen. Als je merkt dat je bij het negatieve blijft stilstaan, schakel het dan om door dezelfde situatiete bekijken als een manier om te groeien. Je kunt nieuwsgierig en open zijn en bereid om te groeien, zodat de situatie kan evolueren naar iets veel leukers. Je kunt een positieve houding aannemen en vastbesloten zijn dat je jezelf gaat bekrachtigen met je houding, in plaats van je slachtoffer of verslagen te voelen. Pas niet alleen je houding aan, maar spreek er anders over. Dit is een manier om sterker te worden. Maar ook om te leren onvoorwaardelijk te vertrouwen en je geloof op te bouwen in het aangezicht van het onbekende. Het is een kans om los te laten of om je zelfrespect te vergroten. Je kunt ervoor kiezen om je macht op te eisen om je goed te voelen over wie je bent, zelfs als je wordt geconfronteerd met andermans angstige kritiek.  Want in elke situatie is het altijd mogelijk een positieve draai te vinden. Je moet gewoon bereid zijn om het te doen. Terwijl je dat doet, stijgt je frequentie. Wanneer je frequentie onverenigbaar wordt met de lagere vibratie van negativiteit, gebeuren er twee dingen: of je frequentie transformeert de angst en er verschijnt een oplossing, of je frequentie stoot de angst af en die persoon, plaats of situatie verlaat je leven. Het zorgt dus hoe dan ook voor een goede oplossing. Daarnaast stelt het je in staat je goed te voelen en nieuwe en opbeurende energieën in je leven aan te trekken.