Healing Spiritueel Sekhmet & Vuuragaat

Manifestatie vanuit Passie

De healing van Sekhmet & Vuuragaat gaat over manifestatie vanuit heilige woede. In Spirituele Wijsheid , Voorstellen Vuuragaat en Voorstellen Sekhmet wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Sekhmet & Vuuragaat – Manifestatie vanuit Passie

Is er iets spannenders dan manifesteren door middel van passie? Het klinkt zeker geweldig en dat is het ook, maar het komt met een uitdaging. Voor degenen onder ons die van nature koelbloediger zijn – misschien meer analytisch met de neiging om een ​​stap terug te doen en na te denken voordat ze handelen – kan leren om passie aan te boren een nuttige stap naar heelheid zijn. Het kan meer pit, leven en de opwinding van verandering en groei brengen in ons leven. Degenen onder ons die al behoorlijk flamboyante of prikkelbare persoonlijkheden zijn, moeten soms leren hoe ze hun passie kunnen aarden en temperen met de koelte van strategie, planning en dagelijkse discipline. Misschien klinkt dit niet zo opwindend, maar het biedt ons wel het grote voordeel dat we onze passie daadwerkelijk in realiteit kunnen vertalen, in plaats van het te laten uitdoven. Of erger nog dat het ons volledig opbrandt en zo tot emotionele uitputting en mededogenmoeheid leidt. Als we echt een verschil willen maken in de wereld is dit zeker niet behulpzaam.

Als het in balans is, is passie een krachtige brandstof voor ons levenswerk. Soms denken mensen dat als je houdt van wat je doet, het geen werk meer is. Het houdt op werk te zijn en is alleen maar vreugdevol. Dat is niet echt waar. Nou, het is misschien een beetje waar, maar niet helemaal. Als je vanuit het hart leeft en dient, zal er ongetwijfeld gelukzaligheid en extase zijn. Maar er zal ook een diepe, hartverscheurende groei zijn, zodat we  kunnen blijven groeien om sterker te worden en ons meer overgeven aan goddelijke kracht. Hierdoor worden we effectiever in wat we doen. Daarom hebben we passie nodig. Want waarom zou je de moeite nemen om het werk te doen en door de ondraaglijke pijn te gaan, zelfs als het extase met zich meebrengt, als je niet zo verliefd was op wat je doet?

Degenen die met passie leven, wekken misschien afgunst in de harten van velen, maar er is wel werk voor nodig. Echte passie zorgt ervoor dat je de momenten draagt ​​waarop je moet werken en niet wilt. Dat je vrij wilt zijn en wilt ontsnappen maar je commitment aan liefde, discipline, verveling, frustratie, onzekerheid of angst moet verdragen. Passie houdt je aan de gang terwijl je zelf liever zou willen stoppen. Passie kan je inspireren en machtigen om sprongen te maken die je anders niet voor mogelijk zou houden. Je weet dat het Universum je optilt via onzichtbare vleugels, omdat je je goddelijke bestemming leeft.

Kristal Mandala - Sekhmet & Vuuragaat - Passie van een Leeuwenhart

Maak je geen zorgen als je niet weet wat je bestemming is. Het kent je en reikt naar je, en ontvouwt zichzelf via jou, elke dag. Je hebt er misschien nog geen duidelijk beeld van, maar het ziet jou. Het is jouw goddelijkheid. Het is zich aan het ontvouwen. Als je je grootse unieke levenspassie nog niet kent, maak je daar dan ook geen zorgen over. We denken misschien dat het een ding of een baan is, maar soms is het iets veel groters dan dat.

Er zijn ook  momenten waarop passie moeilijk toegankelijk is. Ik weet zeker dat je die momenten hebt gehad. Je zit midden in een uitdagende groeispurt, alles lijkt op zijn kop te staan en je kunt je echt voorstellen dat je alles laat vallen en wegsluipt voor een vakantie op een plek waar geen telefoonbereik is en er niets van je wordt gevraagd. Als je ‘een van die dagen’ hebt of je grootse passie wil vinden dan kan het werken met de energie van Sekhmet en vuuragaat je helpen.  Hun energie kan elk wezen dat zijn passie wil ontdekken prachtig en perfect begeleiden.

Wanneer heb je healing van Sekhmet & Vuuragaat nodig?
De energie van Sekhmet en Vuuragaat is versterkend voor degenen die open staan voor het ontvangen van meer goddelijke steun. Maar ook als je energetische brandstof voor passie nodig hebt of de herstellende, ondersteunende, koele, balancerende aardse energie van agaat. Het zal je helpen om je ontdekking en manifestatie van je gepassioneerde doel te bevorderen.