Spirituele wijsheid Sekhmet & Vuuragaat

Passie van het Leeuwenhart

De Spirituele wijsheid van Sekhmet & Vuuragaat gaat over Passie van het Leeuwenhart. In de healings Ziels-niveau wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Boodschap van het Orakel

Dit orakel komt naar je toe met de boodschap dat je kunt vertrouwen op je passie en je hart. Dus geloof in wat je het meest motiveert en ontroert want de verlangens in je hart zijn goddelijk ingevingen en zijn er niet voor niets. Je bent hier om je reis van vertrouwen in je hart voort te zetten. Misschien ben je al vele jaren een passievolle goddelijke leeuw maar het kan ook zo zijn dat je je net begint af te vragen of je je stille waarheden in een machtig gebrul kunt veranderen. Wat het is ook je wordt uitgenodigd om dieper in de hartstocht van je hart te gaan en je goddelijke doel te leven met moed en overtuiging.

Dit orakel biedt troost als je hart moe, gebroken, overweldigd, wanhopig is of twijfelt. Maar ook als je lijdt aan compassie vermoeidheid (je weet dat het je nog steeds kan schelen maar je hebt de energie niet meer om op dat moment iets te voelen). Dus rust uit, heel en laad op. Je passie is niet verdwenen, maar je moet jezelf de tijd gunnen die je nodig hebt om te herstellen van je al je inspanningen. Sta je passie toe om je te motiveren, niet om je te laten opbranden. Neem de tijd die je nodig hebt, laat het Goddelijke je helen en weet dat je stralende leeuwenhart binnenkort weer vurig zal branden van energie.

Het orakel geeft je ook troost als je het gevoel hebt dat het je aan moed, passie of emotionele motivatie ontbreekt. Het kan ook zijn dat je niet alleen aan vermoeidheid lijdt, maar ook aan apathie, depressie of wanhoop. Je zult alles overwinnen dat in de weg staat om het heilige vuur van je liefdevolle hart vurig te laten branden. Vuuragaat & Sekhmet zullen namens jou de obstakels weghalen zodat je dierbare hart vol passie kan zijn. Twijfel niet aan de omvang en kracht van hun liefde voor jou. Niets kan hen overwinnen, zij winnen altijd. Dus gebruik hun kracht en energie om je te helpen zolang als  nodig is totdat je het vuur in je hart voelt branden. Je hoeft niets te forceren, wees geduldig en zij zorgen voor de rest.

Kristal Mandala - Sekhmet & Vuuragaat - Passie van een Leeuwenhart

Een passievol hart heeft een enorm Goddelijk potentieel
Er zijn mensen die in hun leven zullen worden geleid door het koele licht van hun innerlijke weten, en er zijn er die zullen worden geleid door hun hart, door hun dromen en inspiraties. Degenen die door hun hart worden geleid, hebben een gepassioneerd doel nodig, een gevoel van een zinvol motiverend verlangen, om energie te krijgen en grote dingen te bereiken. Ze hebben een enorm goddelijk potentieel omdat ze minder worden beperkt door de beperkingen van de geest. Waar de geest analyseert en reflecteert en ervoor kiest om af te zien van een bepaalde taak, zal het hart worden bewogen door mededogen en zich volledig bezighouden met wat er moet gebeuren, zelfs als het onwaarschijnlijk lijkt dat het zal slagen. Dan is het moedige hart op zijn mooist. Als het zich niets aantrekt van wat onwaarschijnlijk of zelfs onmogelijk lijkt maar met pure kracht zich toewijdt aan datgene waar het het meest van houdt.

Een moedig hart kan voor grote veranderingen zorgen
Het hartstochtelijke hart heeft echter ook geruststelling nodig. Het moet weten dat het toegestaan ​​is om van dromen te houden die niet logisch lijken. Het is toegestaan ​​om durf te tonen, risico’s te nemen en vertrouwen te stellen in wat zou kunnen zijn. Zelfs als meer logisch georiënteerde mensen betwijfelen of een dergelijke actie wel verstandig is. Grote veranderingen kunnen alleen plaatsvinden wanneer wilde dromers hun liefde vrijlaten in de wereld. De passie van het leeuwenhart kan een zachtmoedige ziel inspireren om de brutaliteit en kracht te vinden, waarvan ze niet eens wisten dat ze die hadden. Zodat ze in staat zijn zich aan te sluiten bij het “wilde leeuwenleger van heilige zielenstrijders” die in vrede vechten voor liefde op aarde.