Spirituele wijsheid Tara & Tibetaanse Kwarts

Goddelijke Bescherming

De Spirituele wijsheid van Tara & Tibetaanse Kwarts gaat over Goddelijke Bescherming. In de healings Mentaal en Emotioneel en op Ziels-niveau wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Boodschap van het Orakel

Dit Orakel zal je helpen als je bang bent om gezien te worden, zichtbaar te worden of  ‘uit de spirituele kast’ te komen uit bezorgdheid over wat anderen zullen denken of doen. Maar ook als een onopgelost probleem uit een vorig leven waar je werd geschaad naar boven komt Dus wees gerust want het orakel brengt je de genade van Tara & Tibetaans Kwarts met hun helende interventie. Je bent bedoeld om te overwinnen en vol vertrouwen naar het licht te gaan. Dat is wat het plan is voor jou en door te werken met de energie van Tara & Tibetaans Kwarts kun je daar komen.

Als je om bescherming voor jou of een geliefde hebt gevraagd, of om tussenkomst in een kwestie waarvan je weet dat angst en andere negatieve energieën het werk van liefde in de wereld proberen te dwarsbomen, weet dan dat het Goddelijke tot je spreekt door middel van het orakel. Werk met de energie van Tara & Tibetaanse Kwarts om bescherming in te roepen en het zal je worden gegeven. Als je wijs genoeg bent om te erkennen waar en wanneer hun hulp nodig is, dan ben je krachtig genoeg om er namens het grotere goed om te vragen, met medelevende onthechting. 

De zon blijft gewoon schijnen ongeacht wat anderen ervan denken
Naarmate je spiritueel groeit, wordt het bereik van je licht groter. Je wordt steeds opener en zichtbaarder voor meer zielen. Je wordt als een stralende spirituele zon die licht naar de aarde brengt. Maar je zult merken dat mensen verschillende reacties hebben op de zon. Sommigen mensen aanbidden de zon, anderen hebben er respect voor of zijn zelfs bang. Deze reacties gaan over de overtuigingen en het bewustzijn van deze mensen, niet over de aard van de zon zelf. De zon is precies hetzelfde, of hij nu wordt erkend vanwege zijn gezondheidsbevorderende eigenschappen of omdat hij schadelijk is voor de gezondheid. De zon is krachtig en ze blijft schijnen en gewoon zijn zoals ze is. Ze wordt niet beïnvloed door de reacties van anderen op haar licht. Voor degenen die op het pad van liefde en licht zijn, kunnen hier lessen uit worden geleerd. Als je je besluit om wel of niet te zijn wie je bent of om je licht te laten schijnen baseert op de reacties van degenen om je heen, dan zul je voor altijd in de war zijn. Er zullen altijd mensen zijn die je bewonderen en steunen in wie je bent maar ook mensen die vanwege hun eigen angstige redenen dat niet zullen doen.

Kristal Mandala - Tara & Tibetaanse Kwarts - Goddelijke Bescherming

Laat andermans negativiteit je niet ondermijnen
Als je de negativiteit van degenen die bang zijn mee laat bepalen van hoe je jezelf ziet, zul je jezelf ondermijnen. Je zult dan negativiteit toestaan ​​om je spirituele licht te saboteren. Dit kan gebeuren als je een kritische opmerking ter harte neemt van een ander die meer geïnteresseerd is in het bekritiseren van anderen dan in het focussen op zijn eigen persoonlijke heling. Misschien wil je het niet en realiseer je je zelfs wat er gebeurt. En toch kan hun angst je nog een beetje doen wankelen, aan jezelf doen twijfelen of je bang maken dat als je helder blijft schijnen, je  aanvallen van anderen kunt verwachten. Je kunt je zelfs afvragen ​​waarom je een dergelijke situatie hebt aangetrokken. Deze vraag of je er zelf voor verantwoordelijk bent is een mannier waarop healers onbedoeld spirituele verantwoordleijkheid zien en zichzelf ondermijnen. Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen reacties op de wereld is gepast. Echter ervan uitgaan dat hetgeen een ander voor zichzelf kiest door jou toedoen komt is niet correct. Als je dat wel doet, ben je aan het samenspannen met de angst, en ben je het ermee eens dat het gepast is dat iemand anders jou de schuld geeft van hun pijn. Dit is voor niemand wijs, waar of bekrachtigend. 

Tara “Met haar ogen altijd open” zal ook over jou waken
Als je leert je open en liefhebbende natuur te ondersteunen met sterke grenzen en zelfrespect zal Tara (met haar ogen altijd open) ook over  jou waken, ze biedt je Goddelijke Bescherming. Terwijl je je licht uitbreidt, creëert ze een veld van vurig mededogen en beschermende genade om je heen. Zij zal ingrijpen als een angstig persoon je probeert aan te vallen en je van je stuk brengt en zo voorkomt dat veel mensen kunnen profiteren van je licht. Dit doet ze vaak zonder dat je zelfs maar beseft dat je goddelijke bescherming en ondersteuning nodig hebt. Je kunt je ontspannen en weten dat, als je eenmaal een afspraak hebt gemaakt met Tara om de wereld te helpen voeden met liefde, je zult profiteren van haar onvoorwaardelijke gratie, bescherming en support. Met haar ogen altijd open, zal niets onopgemerkt blijven en haar opmerkzaamheid stopt angst voordat het effect kan hebben.