Healing Spiritueel Xi Wang Mu & Stromatoliet

Manifestatie door Geduld

De healing van Xi Wang Mu & Stromatoliet gaat over manifestatie door Geduld. In Spirituele Wijsheid , Voorstellen Stromatoliet en Voorstellen Xi Wang Mu wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Manifestatie vanuit Geduld

Manifesteren door geduld heeft niets te maken met passief zijn of dat dingen per se langer moeten duren.
Manifesteren gaat over vertrouwen op goddelijke timing waardoor we zelfs het scheppingsproces kunnen versnellen wanneer dat gepast is. Het geeft energie omdat we het uitputten van onze energie, wat optreedt wanneer we iets pushen dat nog niet klaar is, loslaten. Dat is heel wat anders dan pushen dat het nodig is op het moment om iets geboren te laten worden. Als we van tevoren voldoende hebben gerust, hebben we genoeg energie om het nieuwe met succes te baren. Het gaat erom onszelf toestemming te geven om te vertrouwen. Zelfs als er geen onmiddellijke bevrediging of tekenen van op handen zijnd succes is. Dit kunnen we doen omdat we weten dat iedereen zijn eigen tijd heeft om te schitteren conform wat het grotere goed dient. Het gaat er niet om of we succes verdienen, het gaat om het juiste op het juiste moment. 

Als we geen affiniteit hebben met manifesteren door geduld dan kunnen we voor vertragingen zorgen. Deze vertragingen zijn eigenlijk alleen onze verwachtingen die niet overeenkomen met de intelligentie van goddelijke timing. We zouden kunnen geloven dat we het niet verdienen of dat onze dromen niet zullen uitkomen. Maar ook dat we het niet waard zijn of dat we op het verkeerde pad zijn. We moeten erop vertrouwen dat als we standvastigheid zijn dat het ons uiteindelijk stap voor stap getoond zal worden en dat we het aankunnen. Met een groter zicht op de onsterfelijke vooruitgang van de ziel zullen we begrijpen dat onze levensreis een zeer complex web is. Een web van ontmoetingen, gebeurtenissen, manifestaties en creaties die allemaal worden geleid door een goddelijk liefdevolle intelligentie. We moeten dus vertrouwen op de route die we op ons levenspad volgen. Want die zal ons altijd dienen. Ook al is dat vaak op manieren waarvan we ons op dat moment, of zelfs achteraf, niet helemaal bewust zijn. Met geduld als ons hulpmiddel om te manifesteren kunnen we loslaten en het Goddelijke zoveel vrijer laten gebeuren. Maar uiteindelijk ook zoveel meer van de reis genieten.

Kristal Mandala - Xi Wang Mu & Stromatoliet - Zeldzaam Succes

Wanneer kun je heling van Xi Wang Mu en Stromatoliet gebruiken?
Als je moest zuchten toen je de titel van deze manifestatie methode las en dacht: “Oh, daar heb ik geen zin in” dan heb je deze heling zeker nodig. Maak je geen zorgen ook als geduld niet je sterkste punt is.

Want manifesteren door geduld herstelt ons geloof in het grotere plan van het goddelijke en zijn stroom. We weten dat alle dingen gebeuren volgens een groter plan. Hier moeten we onszelf gewoon geregeld aan herinneren. Het werken met de energie van Xi Wang Mu en Stromatoliet zal je helpen om je dit te herinneren. Als er een droom in je hart is en als je voelt dat je wacht tot het zich manifesteert. Dan zal heling je helpen geduld te hebben totdat het op het juiste moment en de juiste manier tot bloei komt om zich aan jou te tonen (in de vorm van de juiste mensen of kansen).