Spirituele wijsheid Xi Wang Mu & Stromatoliet

“Zeldzaam Succes”

De Spirituele wijsheid van Xi Wang Mu & Stromatoliet gaat over “Zeldzaam Succes”. In de healing op Ziels-niveau wordt nog meer spirituele wijsheid behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Boodschap van het Orakel

Je hebt het vermogen in je om een ​​zeldzaam succes te boeken. Oftewel, jijzelf, jouw zielsmissie en jouw creatieve potentieel in dit leven is veel groter dan je je momenteel beseft. Al heb je ambitieuze spirituele visioenen voor je leven of een gewaagde droom die je wilt verwezenlijken je kunt nu nog niet zien hoeveel meer  je tijdens dit leven op aarde zult manifesteren. Dit is een mooi vooruitzicht om naar uit te kijken. Daarnaast is het een herinnering dat er grotere plannen gaande zijn en dat je behoefte aan onmiddellijke resultaten soms moet worden opgeofferd aan de timing die nodig is voor het succes van een groter doel. Xi Wang Mu komt naar je toe met een geruststellende boodschap van geduld, toepassing en toewijding. Je groeit en vergelijkt jezelf misschien met anderen en vraagt ​​je af waarom je niet met grote sprongen vooruitgaat zoals zij lijken te zijn. Maar vergeet niet, het kost veel minder tijd om een ​​kaartenhuis samen te stellen dan een paleis. Hoe groter de bijdrage die je in dit leven gaat leveren, hoe groter de zorg, tijd en aandacht voor de fundamenten. Als je geduldig bent (hoewel soms een beetje rusteloos om door te gaan met alles wat je moet doen) dan begrijpt je dat. 

Het wachten op een Zeldzaam Succes is de moeite waard
Het Orakel laat je weten dat er zeker wel dingen gebeuren, ze gebeuren echter volgens goddelijke timing maar het wachten zal het wachten waard zijn. Als je je onzeker voelt, bang bent dat je geen vooruitgang boekt omdat je het gevoel hebt dat je nog steeds de fundamenten legt terwijl anderen al zijn begonnen met leggen van hun dakpannen, dan moet je je ontspannen. Vertrouw erop en begrijp dat elk gevoel van tegengehouden te worden of meer lessen te moeten doorlopen is geen teken van zwakte of ontoereikendheid. Integendeel, het is een teken van spirituele bekrachtiging en voorbereiding voor de volledige potentie van je spirituele gave om zich in de wereld te manifesteren. 

Kristal Mandala - Xi Wang Mu & Stromatoliet - Zeldzaam Succes

Het zal een rijk en zeldzaam succes zijn, in staat om grote spirituele steun te geven aan andere  zielen. Als je worstelt met geduld en je afvraagt ​​wanneer je uiteindelijk jouw geweldige doorbraak oftewel jouw zeldzaam succes zult hebben zal dit orakel je begeleiden. Dat zal het ook doen als je je afvraagt waarom de dingen zo traag lijken te gaan of dat jouw inspanningen ooit vruchten zullen afwerpen 

Een zeldzaam succes kun je niet overhaasten
Er zijn dagelijkse scheppingsdaden en er zijn de zeldzame scheppingsdaden. Elk speelt een belangrijke rol bij het in stand houden van het leven op deze planeet. Een voorbeeld van een alledaagse scheppingsdaad is het koken van maaltijden. Er is een kunst en een proces, en het levert een resultaat op in een relatief korte doorlooptijd. Het is heel belangrijk voor het in stand houden van het menselijk leven, en dan zijn er de heilige en zeldzame creaties die het leven op heel bijzondere manieren dienen. Xi Wang Mu is de verzorger van een tuin met goddelijke perzikbomen die eens in de drieduizend jaar bloeien. De heilige boomgaard van Xi Wang Mu is een prachtig mysterie en geeft ons een perspectief op timing. Het bloeien van de perzikbomen is gedurende drieduizend jaar gecultiveerd en is een zeldzaam spiritueel success dat zeer waardevol is. Je kunt het echter niet overhaasten. Zoals Xi Wang Mu, de verzorger van de tuin van onsterfelijkheid weet, zijn sommige dingen het wachten waard.