Home » Kristal Challenge
Kristal Challenge: Spirituele ontwikkeling met edelstenen

Kristal Challenge

Transformeer je leven en volg je eigen pad

Programma voor spirituele ontwikkeling waarbij je werkt met de energie van edelstenen.
Edelstenen kunnen diepgaande transformatie op gang brengen en begeleiden.

Zo wordt elke steen waarmee je verbonden bent een wegwijzer en begeleider op je pad.

Iedereen die wil werken met edelstenen kan deelnemen.
Zowel beginners als gevorderde op dit gebied zijn welkom.

Deelname is gratis

Meld je aan op de membership site om deel te nemen

Ontstaan "Kristal Challenge"

Voor mijn eigen spirituele ontwikkeling  werk ik graag met de “Crystal Mandala Oracle” kaarten van Alana Fairchild. Deze kaarten in combinatie met edelstenen zijn ideaal om een proces van diepgaande transformatie op gang te brengen en te begeleiden.  Ze helpen je “jezelf te leren kennen” (de weg naar binnen)  maar ook “je zelf te (durven) zijn”(de weg naar buiten).

Het is een programma voor spirituele ontwikkeling en dient als basis voor de “Kristal Challenge”.  Ik heb besloten deze Challenge via een membership site aan te bieden omdat ik graag met gelijkgestemde deze uitdaging wil aangaan.  Zo kan iedereen die interesse heeft deelnemen en kunnen we van elkaar leren en elkaar inspireren op weg naar Zelf-realisatie. Dus laat de wijsheid van edelstenen je begeleiden op de weg naar jezelf en meld je aan.

Het plan is om de “Kristal Challenge” volgens bovenstaand principe te laten ontstaan en dus stap voor stap op te bouwen. Deze opbouw zal parallel lopen aan mijn eigen spirituele ontwikkeling.

Mijn intentie is maandelijks een Mandala-kaart te behandelen door stapsgewijs content te plaatsen die betrekking heeft op de energie/wijsheid van de betreffende kaart. Deze content wordt aangeboden in de vorm van video/podcast met o.a. spirituele wijsheden – mandala’s – mantra’s – boodschappen van de (kristal) engelen, lichtmeesters en godinnen – Yoga en healing/meditatie sessies. Je kunt deze bekijken of beluisteren op een moment dat het jou uitkomt en zo het programma op je eigen tempo doorlopen.

Wat je kunt verwachten

In de “Kristal Challenge” ervaar je de helende kracht van edelstenen en maak je kennis met hun spirituele wijsheid. Video’s/podcasts begeleiden je hierbij met o.a. spirituele wijsheden – mandala’s – mantra’s – boodschappen van de (kristal) engelen, lichtmeesters en godinnen – Yoga en healing/meditatie sessies. Je kunt deze bekijken of beluisteren op een moment dat het jou uitkomt zodat je het programma op je eigen tempo kunt doorlopen.

Het programma helpt je het leven te leiden dat voor jou bestemd is.  Door je persoonlijke ervaring van verbondenheid met de liefdevolle kristal- en lichtwezens, leer je meer te leven vanuit liefde en laat je je minder leiden door angst. Je geloof, dat er meer in het leven is dan de fysieke wereld die we waarnemen wordt sterker. Je ontwikkelt meer vertrouwen in het Goddelijke en staat meer open voor Goddelijke hulp en interventie. Hierdoor ga je meer flow in je leven ervaren en wordt het leven leuker.

Door de informatie over de edelstenen en lichtwezens (engelen, lichtmeesters, godinnen) die onderdeel zijn van dit programma, ga je zien dat een spiritueel leven veel toegankelijker is dan je dacht. Als je al een spiritueel leven leidt, zul je er vaker bij stil staan en nog beter begrijpen hoe je je hele leven al wordt geholpen en begeleid. Op het moment dat je je realiseert dat het geschenk van Goddelijke hulp altijd aanwezig is dan zal die hulp nog overvloediger zijn. Je Ziel zal ontwaken en zo ben je in staat jouw eigen leven te leiden. Het leven dat bij jou past.

Het energiewerk tijdens deze “Challenge” is krachtig en doet zijn werk op lichamelijk, geestelijk en spiritueel niveau zelfs als je het niet voelt. Dus als je nieuw bent in energiewerk en de subtiele energie nog niet voelt, kun je erop vertrouwen dat het ook voor jou werkt. Daarnaast zul je gaan ervaren dat je vermogen om subtiele energie te voelen tijdens deze “Challenge” door oefening, geduld en doorzettingsvermogen wordt geactiveerd en gestimuleerd.

Tijdens deze challenge kun je je op momenten emotioneel voelen zonder precies te weten waarom. Dit gebeurd meestal als een verhaal of energie of informatie met je resoneert. Dit zijn momenten waarop je ziel wordt geraakt en je hart reageert dan met een diep gevoel. Dit is niets om je zorgen over te maken en het is de bedoeling dat je dit accepteert en zelfs  verwelkomt. Het is je ziel die tegen je spreekt en zo transformatie mogelijk maakt.

De kristal engelen hebben al tot je gesproken

Ik geloof dat als je interesse hebt in deze “Kristal Challenge” je een speciale band hebt met het kristal- en engelenrijk. Het kan zijn dat je je daar reeds van bewust bent omdat je al met engelen of edelstenen werkt, misschien zelfs professioneel. Maar ook als beide werelden compleet nieuw voor je zijn is het geen toeval dat je hier terechtgekomen bent. De wezens van het Kristal- en Engelenrijk hebben je geroepen.

Product added successful