Healing op Ziels niveau

Aartsengel Remiël & Aragoniet – Natuurlijke afstemming met je Ziel

Healing op Ziels niveau met Aartsengel Remiël & Aragoniet is gericht op het afstemmen op ons hogere Zelf. Hun spirituele wijsheid op Ziels niveau geeft inzicht in wat healing op dit niveau voor jou kan betekenen. In de healing op Mentaal emotioneel niveau en Spirituele Wijsheid wordt nog meer spirituele wijsheid van Bergkristal en Metatron behandeld. 

Na het lezen van de spirituele wijsheid kun je ervaringen (zoals gevoelens, emoties, inzichten) vastlegging in je journal

Spirituele Wijsheid op Zielsniveau

Natuurlijke Afstemming op je hoger Zelf
Als je bent afgestemd op je hogere Zelf, voel je je verbonden met iets dat veel groter is dan jijzelf. Iets dat voedend, liefdevol en wijs is en in staat is om je ondersteuning te geven als je jezelf niet staande kunt houden. In tijden van intense groei als we ons proberen te ontdoen van oude energieën en ons openstellen voor nieuw licht en leven kan er innerlijke spanning ontstaan en kunnen oude emoties weer de kop opsteken.

Als je je dan op een diep niveau overgeeft, kan dat voelen als controleverlies. Dat je wordt meegesleurd in een stroom van energie die zo krachtig is dat je het mentaal niet meer aankunt. Als je je op zulke momenten niet gesteund voelt kan het ronduit beangstigend zijn. Ons hogere Zelf, dat spirituele deel van ons dat groter is dan al onze angsten of problemen, stelt ons dan in staat om echt zonder angst los te laten, zelfs als we niet begrijpen wat er gebeurt of waarom .

Aartsengel Remiël en de Engel van Aragoniet kunnen ons helpen contact te maken met ons hogere Zelf zodat we echt kunnen voelen dat we geliefd en gesteund worden, wat er ook gebeurt. Door je af te stemmen op je hogere Zelf is groei op een diep niveau mogelijk met behoud van een gevoel van veiligheid en vertrouwen.

Rust nemen helpt je afstemmen op je hogere Zelf
In feite is afgestemd zijn op ons Hogere Zelf onze meest natuurlijke staat van zijn. Het is ons aangeboren evenwicht. Wat ons uit deze staat haalt, is meer het probleem en dat is overactiviteit en bezorgdheid dat we actie moeten ondernemen om iets voor elkaar te krijgen.

Deze belemmerende overtuiging kunnen we door het nemen van Rust op een natuurlijke manier helen. Rust haalt ons namelijk uit de overtuiging dat we iets moeten doen en brengt ons in een staat van overgave waarin het lichaam zichzelf op natuurlijke wijze afstemt op ons hoger Zelf. Dus als we rusten en onze aandacht in ons lichaam brengen dan stemmen we ons dan af op ons hogere Zelf en zullen we ons opnieuw verbonden voelen.

Kristal Mandal -Aartsengel Remiël & Aragoniet

Hoe weet je of je healing op Zielsniveau nodig hebt?
Afstemmen op je hogere Zelf is nodig als je voelt dat je door het leven overvraagd wordt. Je mogelijkheden of bewustzijnsstaat is ontoereikend om een bepaalde situatie te handelen. Je zult dan moeten groeien om vanuit een hoger perspectief te begrijpen wat er gebeurt zodat je het aan kunt. Voorbeelden van zulke situaties zijn bijvoorbeeld een periode van verwarring of twijfel of wanneer je geen duidelijkheid hebt over hoe je met een bepaalde situatie om moet gaan. Het kan ook zijn dat je een patroon in je leven steeds herhaalt, of je voelt je misschien niet in staat om uit een ‘spirituele patstelling’ te komen .

Op andere momenten probeer je je leven misschien op een diepgaande manier te veranderen en heb je ondersteunende energie nodig om je trillingsniveau te veranderen. Of je bent op zoek naar de moed om nieuwe, krachtigere overtuigingen en manieren van leven uit te proberen. In al deze situaties helpt Rust je bij het opladen, aanvullen, herstellen en herprogrammeren van jezelf in lijn met je Hogere Zelf, zodat je alles met meer wijsheid, innerlijke kracht en minder strijd kunt volbrengen. Afstemming met je hogere Zelf is altijd nuttig, maar vooral in tijden dat je het gevoel hebt overvraagd te worden door het leven.